TELEGRAM ile ücretsiz BTC Mining

Fare

Çalışkan Üye
Katılım
11 Mar 2018
Mesajlar
200
Beğeniler
0
TELEGRAM ile ücretsiz BTC Mining

1. Telefona telegram uygulamasını yüklediniz,genelde bunda bir sıkıntı yok !

2. Madencilik Bot için kısayola tıkladığınızda, START yazısı altta çıkıyor ona basıyorsunuz (Bunda da pek sıkıntı olmuyor) !

Madencilik Bot Kısayolu: t.me/BitcoinMining_Bot?start=204984309

start a bastıktan sonra çıkıp tekrar girin- yoksa arayüz takılı kalıyor ve daha uzun bekllemenize sebep oluyor.

3. Şimdi burda Language seçimi yapacaksınız lakin sadece English çıkıyor. Varsın çıksın seçin ve devam edin lütfen. Türkçe aramakla uğraşmayın!!!

4. Artık 450 diamonds kasanızda hazır. Şimdi sırasıyla : Menu > Shop > Machines List > Buy Lv1 buna dört defa bastığınızda dört makineyi 1 yıllığına kiralamış olacaksınız ve madenciliğiniz kendiliğinden başlamış olacak.

5. Sonra tekrar Menu >Invite friends tıkladığınızda size bir davet linki verecek. Bunu da alıp Facebook, Twitter ve özellikle bitcoin, mining vs. Forum sitelerinde paylaşın sizin linkinizle madenciliğe başlayan her kişi 90 diamonds getirecektir. Bu kadar!!!

6. Her 5 saatte bir Menu>Bonus tıklarsanız da 10 -150 diamonds arası hediye verir.

7. Belli zaman, saatler geçtikçe Menu> Working tıklayın ve birikmiş kazançlar için >Collect satoshi tıklayın .ve satoshi biriktirin.

8. Menu>Extra>Set wallets >Change bitcoin wallet de kişisel Paribu , BTCturk , Balance vs. BTC Key adres kodunuzu kaydedin.

9. Zaman zaman biriktirdiğiniz satoshiler 100.000 oluncada , Menu>Extra>Payment>Order Payment de 0,001 Btc(Bitcoin)e çeviriyorsunuz ve program sizin btc adresinize otomatik gönderiyor.

HAYIRLI KAZANÇLAR
Telegram
Bitcoin Mining
Bitcoin Mining - an investment project dealing with mining and trading.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst