Canlı Yayında Kendi Kendine Doğum Yaptı!

Egemen

Hepiniz Haklısınız...
Yönetici
Sosyal medyada fenoman olmak için yapılanlar akıl almaz bir hale geldi. YouTuber Sarah Schmid. Hiçbir tıbbi yardım almadan doğum yapan Sarah, yaşadığı deneyimi kanalında yayınladı.

Sosyal medyada yayınladıkları içeriklerle ön plana çıkmak isteyen fenomenler sınır tanımadan paylaşım yapmaya devam ediyor. Bunlardan biri de YouTuber Sarah Schmid. Hiçbir tıbbi yardım almadan doğum yapan Sarah, yaşadığı deneyimi kanalında yayınladı. Daha önce ki doğumlarını da paylaşan fenomen, bu defa 8. çocuğunu dünyaya getirdi..

Fransa’nın sınırları içinde bulunan ve özgürlükler bölgesi olarak tanınan Alsas’ta yaşayan 38 yaşındaki Sarah Schmid, sekizinci kez ‘serbest doğum’u tercih etti. Doktorların hayati tehlikesi olduğunu söylemesine rağmen kararından vazgeçmeyen ve sekizinci kez evde doğum yapan Sarah, hiçbir tıbbi yardım almadı.
Hayatı boyunca hamilelik ya da doğum sırasında hiçbir tıbbi yardım almadan bebeklerini dünyaya getiren 38 yaşındaki kadın bu kez ikiz çocuk sahibi oldu. Samuel ve Sarah isimlerini verdiği ikizleri çoğul gebelik risklerine rağmen evde dünyaya getiren anne, verdiği karardan çok memnun olduğunu söyledi.
Doktor olmak için eğitim alan ancak ev hanımı olmayı ve çocuklarıyla ilgilenmeyi tercih eden Sarah, doğumu ağrı kesici dahi almadan tek başına gerçekleştirdi. Doğum anında yaşadıklarını ise canlı yayınla takipçileriyle paylaştı.

Sarah, evinde doğum yaparken hiç zorlanmadığını, bahçeye çıktığında rahatladığını ve dolayısıyla hiç ilaç ve sakinleştirici almasına gerek kalmadığını söyledi.
Çocukları diğer odada oyun oynarken salonda doğum yapan 38 yaşındaki anne, YouTube üzerinde yayınladığı videolarıyla tanınıyor.
Önceki doğumlarını da canlı yayında milyonlarca insanla paylaşan Sarah, ağrı kesici bile almadan doğum yapabilmesinin sırrını “Dışarıda doğum yaptığımda daha rahat oluyorum. Acı hissettiğimde gökyüzüne bakıyorum. Böylece hiçbir ilaç ve sakinleştiriciye ihtiyaç duymuyorum” sözleriyle açıklamıştı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar