WordPress konularınıza PDF kaydetme ve yazdırma özelliği

wbmstr

Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaşlar, bugünkü yazımızda konularınıza yazdırma ve PDF olarak kayıt etme özelliğini anlatacağım. Bu özelliği genelde haber siteleri olmak üzere bir çok sitede görebilirsiniz, yazıların belirlediğiniz kısmında PDF ve Yazıcı ikonlarını gösterebilirsiniz. İconlardan herhangi birine tıklandığı zaman örnek veriyorum PDF iconuna tıkladığınız zaman buradaki gibi PDF olarak karşımıza çıkıyor. Siz de kendi sitenizde bu özelliği kullanmak istiyorsanız ilgili eklenti olan PDF & Print eklentisini kurabilirsiniz.
Eklentiyi sitesinden indirip kurduğunuzda sol taraftaki menülerde BWS Plugins olarak gelecektir. Eklentinin Pro yani ücretli versionu mevcut ama size Free özellik yetecektir. Ayarlar sayfasına geldiğimizde ben resimdeki gibi düzenlememi yaptım.

Ben yazılar ve sayfalar olarak yazı üstünde ve sağ tarafında olacak şekilde ayarladım, siz isterseniz sadece yazılarınızı ayarlayabilir ve nerede gözükmek istediğinizi seçebilirsiniz.
Düzenlememiz bu kadar, şimdi kurduğumuz eklentimize göz atalım sitemizde resimdeki gibi gözükecektir.

Eklenti İndir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar