önceden 3-5 kuruş kazanıyorduk şimdi a diyoz vergi. reklam veren yok 10k siteden anca link satıyoz alanda para kazanımıyor öbür ay oda uzatmıyor. 150-200 tl kazansak dua ediyoruz. kurumsal şirketler hariç para alan yok. bence kasımda falan kiriz bekliyorlaya yalan daha yakındır.
anlamadığım burdaki cafeler barlar hala dolu nargile içen gençler. ha yalan değil açık söyleyeyim eskiden sokağa çıktığımda hep tanıdiklar selam vermekten elim aşşa inmezdi şimdi çomar tipler ve öğrenciler .
benim yaşadığım yerde öğrenci olmasa esnaf bitik. birde üstüne thomas cook firması battı en az 200 otel daha batacak onla beraber
hocam sana katılıyorum ads reklamlarında çok karşılastım bi nevi dolandırıcılara aracılık yaptık bilmeyerek kişi ene gönderdiğinide takip edemeyizki bize numuneler geliyor onaylıyoruz reklamları açıyorduk.thomas cook batmasının sebebi yenilikçi bir kurumsal hayatları yoktu. Eskinin tadı mantığı ile ilerlediler. Sonuç kaçınılmazdı. Kazanç konusuna gelirsek bu piyasanın anasını bizler ağlattık. Mobil reklamda 3 4 sene önce milletin ocağına incir ağacı dikildi. Ürüncü gelir büyütücü yerine ultrason jeli gönderir. realistik mankenci gelir kargoda taş gönderir. Linkçi link ekler 2. gün kaldırır ortadan kaybolur. Temacı shell atar yaptıranın da işine mani olur vs vs biton sayabilirim. Böyle işler olduğu sürecez xyz piyasası hergün bitmeye mahkumdur.
thomas cook batmasının sebebi yenilikçi bir kurumsal hayatları yoktu. Eskinin tadı mantığı ile ilerlediler. Sonuç kaçınılmazdı. Kazanç konusuna gelirsek bu piyasanın anasını bizler ağlattık. Mobil reklamda 3 4 sene önce milletin ocağına incir ağacı dikildi. Ürüncü gelir büyütücü yerine ultrason jeli gönderir. realistik mankenci gelir kargoda taş gönderir. Linkçi link ekler 2. gün kaldırır ortadan kaybolur. Temacı shell atar yaptıranın da işine mani olur vs vs biton sayabilirim. Böyle işler olduğu sürecez xyz piyasası hergün bitmeye mahkumdur.
1 yıl önce yavaş yavaş kriz bize de vurmaya başladı. Aylık 400 500k toplanan sitelerden 50k zor toplanır oldu. Son 3 4 aydır da bitik durumda. Ne ESC, ne XYZ video & hikaye site sahipleri yeteri kadar kazanamıyor. En azından gelir, gider ve verilen emek göz önünde bulundurulunca değmiyor. 5 - 10 yıllık esc sektöründeki köklü arkadaşlar bile kepenk çekti daha ne olsun... Bu durumun geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Daha da kötüye gideceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı diyelim![]()