Ülke nereye gidiyor.

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
Selamlar Artık pazartesi günleride TÜRKİYE'DE para dönmüyor nasıl olacak cumartesi pazar ile kısıtlı kaldı kazançlar

Şikayetciyim

f3rh4t

Yasaklı Üye
önceden 3-5 kuruş kazanıyorduk şimdi a diyoz vergi. reklam veren yok 10k siteden anca link satıyoz alanda para kazanımıyor öbür ay oda uzatmıyor. 150-200 tl kazansak dua ediyoruz. kurumsal şirketler hariç para alan yok. bence kasımda falan kiriz bekliyorlaya yalan daha yakındır.

anlamadığım burdaki cafeler barlar hala dolu nargile içen gençler. ha yalan değil açık söyleyeyim eskiden sokağa çıktığımda hep tanıdiklar selam vermekten elim aşşa inmezdi şimdi çomar tipler ve öğrenciler .

benim yaşadığım yerde öğrenci olmasa esnaf bitik. birde üstüne thomas cook firması battı en az 200 otel daha batacak onla beraber

byalone

Üye
thomas cook batmasının sebebi yenilikçi bir kurumsal hayatları yoktu. Eskinin tadı mantığı ile ilerlediler. Sonuç kaçınılmazdı. Kazanç konusuna gelirsek bu piyasanın anasını bizler ağlattık. Mobil reklamda 3 4 sene önce milletin ocağına incir ağacı dikildi. Ürüncü gelir büyütücü yerine ultrason jeli gönderir. realistik mankenci gelir kargoda taş gönderir. Linkçi link ekler 2. gün kaldırır ortadan kaybolur. Temacı shell atar yaptıranın da işine mani olur vs vs biton sayabilirim. Böyle işler olduğu sürecez xyz piyasası hergün bitmeye mahkumdur.

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
önceden 3-5 kuruş kazanıyorduk şimdi a diyoz vergi. reklam veren yok 10k siteden anca link satıyoz alanda para kazanımıyor öbür ay oda uzatmıyor. 150-200 tl kazansak dua ediyoruz. kurumsal şirketler hariç para alan yok. bence kasımda falan kiriz bekliyorlaya yalan daha yakındır.

anlamadığım burdaki cafeler barlar hala dolu nargile içen gençler. ha yalan değil açık söyleyeyim eskiden sokağa çıktığımda hep tanıdiklar selam vermekten elim aşşa inmezdi şimdi çomar tipler ve öğrenciler .

benim yaşadığım yerde öğrenci olmasa esnaf bitik. birde üstüne thomas cook firması battı en az 200 otel daha batacak onla beraber

Herşey daha iyi olacak ümidi ile

thomas cook batmasının sebebi yenilikçi bir kurumsal hayatları yoktu. Eskinin tadı mantığı ile ilerlediler. Sonuç kaçınılmazdı. Kazanç konusuna gelirsek bu piyasanın anasını bizler ağlattık. Mobil reklamda 3 4 sene önce milletin ocağına incir ağacı dikildi. Ürüncü gelir büyütücü yerine ultrason jeli gönderir. realistik mankenci gelir kargoda taş gönderir. Linkçi link ekler 2. gün kaldırır ortadan kaybolur. Temacı shell atar yaptıranın da işine mani olur vs vs biton sayabilirim. Böyle işler olduğu sürecez xyz piyasası hergün bitmeye mahkumdur.
hocam sana katılıyorum ads reklamlarında çok karşılastım bi nevi dolandırıcılara aracılık yaptık bilmeyerek kişi ene gönderdiğinide takip edemeyizki bize numuneler geliyor onaylıyoruz reklamları açıyorduk.

Sonra baktık dolandırıcılık ısleri arttı. Google reklamları ve pop reklamları ayağa düştü battık gittik bunaldım ya yatırıma bakıyoruz gelire bakıyor hüsrar

En basıtı yakın zamanda yatırım yapılmış calışma hızla devam ediyor arkamızdan rakip siteler linkleri satın alıyor lınk kaldırtırıyor buda bizim aramızda olan insanlar biraz emege saygı .

paranın hükmü yok ama verilen emeğe saygı olsun diyecem ama nerede

f3rh4t

Yasaklı Üye

hocam bizim burdada ekmek arası köfte satan adam var ne masada peçete nede bir tabak var bildiğin ekmek arası ve 70 senelik işletme batmadı.

ayrıca dalamanda ben 1 saatte belki 60-70 adet thomascook uçağı saydığım zamanları bilirdim. olay thomass cook un batması değil mağdur olmak. sence yurtdışı firmaların paraları ödenmeyecekmi ? ama bizim bi abi 100k ya otel kiralıyor ve 5 kuruş ödeme almamış. kira ödemesi , yazın aldığı malzemeler vs. adam 500k ya battı

akrep

Üye
Battı balık yan gider :)

Son düzenleme:

hibrahim

ESC Editör
Platin Üye
1 yıl önce yavaş yavaş kriz bize de vurmaya başladı. Aylık 400 500k toplanan sitelerden 50k zor toplanır oldu. Son 3 4 aydır da bitik durumda. Ne ESC, ne XYZ video & hikaye site sahipleri yeteri kadar kazanamıyor. En azından gelir, gider ve verilen emek göz önünde bulundurulunca değmiyor. 5 - 10 yıllık esc sektöründeki köklü arkadaşlar bile kepenk çekti daha ne olsun... Bu durumun geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Daha da kötüye gideceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı diyelim :)

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
1 yıl önce yavaş yavaş kriz bize de vurmaya başladı. Aylık 400 500k toplanan sitelerden 50k zor toplanır oldu. Son 3 4 aydır da bitik durumda. Ne ESC, ne XYZ video & hikaye site sahipleri yeteri kadar kazanamıyor. En azından gelir, gider ve verilen emek göz önünde bulundurulunca değmiyor. 5 - 10 yıllık esc sektöründeki köklü arkadaşlar bile kepenk çekti daha ne olsun... Bu durumun geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Daha da kötüye gideceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı diyelim :)

Eskiden ne güzel di audi lere mercolara bilerdik simdi eşşek bulamıyoruz binmeye

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
Para yok millette bu nedir arkadaş ödeme yapamıyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar