omerfablog
Yeni Üye
- Aktiflik Süresi
- 0
Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başlanmış ama yeterli olmayan site türü nedir diye sorarsanız tabi ki de "Dizi Film Blogu" derim . Ne kadar Türkiye'de geek toplulukları ve sinema severler olsa da bir kaç kurumsal site haricinde doğru düzgün bilgi alabilecekleri bir site yok işte bende bu sorunu ele alarak
Sadece bu da değil instagram da Türkiye de olmayan Çizgi Roman Memes konseptini de denedim
Blogumda Yapcaklarım ve Yaptıklarım
- İnsanları sıkmadan haberleri ayrı ayrı yazılarda değil de bir yazı da toplama bu sayede daha az sayfaya girerek daha fazla şey öğrenilecek
-
- Dizi ve
- Yönetmenlerin veya oyuncuların hatalarını doğru noktaları
vs vs diye uzayan bir liste
Bazı tanıtım fotoğrafları altta bloguma giriş yapıp görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kurma kararını aldım . Bu blog sayesinde çoğu geek ve sinema severler doğru ve öz bilgi alacakSadece bu da değil instagram da Türkiye de olmayan Çizgi Roman Memes konseptini de denedim
Giriş yap veya üye ol.
adını da bloguma benzer bir ad verdim Blogumda Yapcaklarım ve Yaptıklarım
- İnsanları sıkmadan haberleri ayrı ayrı yazılarda değil de bir yazı da toplama bu sayede daha az sayfaya girerek daha fazla şey öğrenilecek
-
Giriş yap veya üye ol.
ve ]Film önerileri ve incelemeleri yapma - Dizi ve
Giriş yap veya üye ol.
Puanlamaları - Yönetmenlerin veya oyuncuların hatalarını doğru noktaları
vs vs diye uzayan bir liste
Bazı tanıtım fotoğrafları altta bloguma giriş yapıp görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz