Türkiye güçlenmesin diye ABD devreye girmiş

Baran

Paylaşımcı Üye
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
1,127
Beğeniler
0
Türkiye ile Ukrayna arasında askeri ve teknik işbirliği konusundaki görüşmelerin 2016 yılında ABD tarafından engellendiği ileri sürüldü.

Ukrayna haber ajansı OPK, ABD'nin 2016 yılında Ukrayna-Türkiye ortak projesine engel olduğunu belirtti. Ukraynalı bir kaynak, ABD'nin Türkiye'nin 'kontrolsüz güçlenmesinden' çekindiğini belirtti.

Haberde Kiev ve Ankara'nın 2016 yılında askeri ve teknik işbirliği konusunda çeşitli aktif görüşmeler yaptığı ve ortak füze uçak ve hassas silahlara karşı savunma sistemlerinin üretimi konusunda anlaşmaya yaklaştığı ifade edildi.

"ABD TÜRKİYE'NİN KONTROLSÜZ GÜÇLENMESİNDEN KORKTU"

Ajansa konuşan bir kaynak, ABD'nin bu anlaşmaya şiddetle karşı çıktığını söyleyerek, "ABD, Türkiye'nin kontrolsüz güçlenmesinden korktu" dedi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular Forum Tarih
B Google 4 614
tolgaakkus Sosyal Medya 2 481
tolgaakkus Instagram 1 1K
eng.41 Reklam Alım & Satım 2 739
KaliteliTakipcim Instagram 13 3K
T İnternetten Para Kazanma 26 4K
Citahost Reseller Kampanyalar 0 3K
Citahost Reseller Kampanyalar 0 836
Citahost Reseller Kampanyalar 0 814
D Twitter 0 2K
S Instagram 0 1K
Citahost Hosting Arıyorum 0 902
S Instagram 6 3K
S Facebook 2 924
S Instagram 4 2K

Benzer konular