1 – Google webmaster toolsa
2- Blogumun facebook sayfasını kurdum ancak paylaşım yaptığım halde bu paylaşımı kimse görmediğinden büyümüyor öyle kendi kendime paylaşım yapıyorum nasıl büyütürüm
3- Blogumun instagram sayfasını kurdum etiket ekleyerek yavaşça büyütüyorum ancak hikaye görüntülenmesi hiç alamıyorum ve takip edenler hep büyümek isteyen sayfalar ne yapmalıyım
4- Redditte linkimi paylaşıyorum ancak hit gelmiyor redditten gelen hiti nasıl yüksek rakamlara çıkarabilirim
5- Reddit gibi geniş kitleleri yakalayabileceğim sosyal imleme sayfaları nelerdir ve o sayfalarda nasıl geniş kitleye ulaşırım
6- Twitter tumblr gibi mecralar klasik bir blog sitesi için kullanılmalı mı
7- Sitemdeki bir içeriği farklı forumlarda paylaşıp şu siteden alıntıdır diye kendi sitemi göstersem bana zararı mı olur yararı mı? Neden?
8- Bir fotoğraf/video hazırlayıp bunu otomatik olarak tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşabileceğim bir program varmı
9- Resim üstüne kaliteli yazı yazabileceğim bir program önerisinde bulunabilir misiniz ? Kaliteli görsellere kaliteli yazılar gömüp sosyal hesaplarımda paylaşmak istiyorum. Adobe photoshop gibi komplike programlar yerine arayüzü kolay ve uğraştırmadan kaliteli yazılar gömebilmeliyim
10- Sitem için web view uygulaması yaptırmalımıyım getirisi nasıl olur
11- Amp olayını inceledim ama tam olarak anlayamadım net bir bilgi verirmisiniz
12- Sosyal medyada sitemin linkini paylaşıp bir kaç saat sonra kaldırsam sitem için bir zararı olur mu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
gibi 4 üylede kayıt olmak zorundamıyım cevap evet ise hangisinin verilerini incelemem doğru olur. Site haritasını tüm sürümleri içinmi ekleyeceğim2- Blogumun facebook sayfasını kurdum ancak paylaşım yaptığım halde bu paylaşımı kimse görmediğinden büyümüyor öyle kendi kendime paylaşım yapıyorum nasıl büyütürüm
3- Blogumun instagram sayfasını kurdum etiket ekleyerek yavaşça büyütüyorum ancak hikaye görüntülenmesi hiç alamıyorum ve takip edenler hep büyümek isteyen sayfalar ne yapmalıyım
4- Redditte linkimi paylaşıyorum ancak hit gelmiyor redditten gelen hiti nasıl yüksek rakamlara çıkarabilirim
5- Reddit gibi geniş kitleleri yakalayabileceğim sosyal imleme sayfaları nelerdir ve o sayfalarda nasıl geniş kitleye ulaşırım
6- Twitter tumblr gibi mecralar klasik bir blog sitesi için kullanılmalı mı
7- Sitemdeki bir içeriği farklı forumlarda paylaşıp şu siteden alıntıdır diye kendi sitemi göstersem bana zararı mı olur yararı mı? Neden?
8- Bir fotoğraf/video hazırlayıp bunu otomatik olarak tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşabileceğim bir program varmı
9- Resim üstüne kaliteli yazı yazabileceğim bir program önerisinde bulunabilir misiniz ? Kaliteli görsellere kaliteli yazılar gömüp sosyal hesaplarımda paylaşmak istiyorum. Adobe photoshop gibi komplike programlar yerine arayüzü kolay ve uğraştırmadan kaliteli yazılar gömebilmeliyim
10- Sitem için web view uygulaması yaptırmalımıyım getirisi nasıl olur
11- Amp olayını inceledim ama tam olarak anlayamadım net bir bilgi verirmisiniz
12- Sosyal medyada sitemin linkini paylaşıp bir kaç saat sonra kaldırsam sitem için bir zararı olur mu