Silindi yada kaçtı derdine SON. Garantili Shell satışı

Hacklink-Shell

Yasaklı Üye
Artık aldığınız shell adreslerinizin silinmesinden problem yaşayan birçok arkadaşınız oldu. Silinme durumunda hemen işlem gerçekleştirip 1 gün içerisinde teminini yapıyoruz. Bu işi LAF olsun diye değil normal iş prensipleri sahip olarak yapıyoruz.

Shell hizmetlerinde Silinmeyi Tamamen garanti eden hizmette tek olmayı hedefliyoruz .

Kaliteli Sitelerden uzantıları karışık olarak sitelerimiz mevcut

Kısa Süreli ;

20 Adet 700
10 Adet 400
Tekil Alımlarda 50 TL olarak sabit fiyatlandırmamız mevcut.

Skype ve wmroot özel mesaj aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Hacklink-Shell

Yasaklı Üye
Kaliteli shell isteyen kişileri beklerim.

silinme patlama durumlarında kesin garanti veriyorum.

darkworld

Yeni Üye
7 adet shell alınmıştır sağolsun işini düzgün yapıyor .

zafer526

Yeni Üye
1 aydır sorun suz bir şekilde çalıştıgımız bir arkadaş

Tabut

Bedel.
Platin Üye
Hocam shellde sektörde en iyilerinden birisi bana tüm detaylarıyla anlattı ve shellerinden aldım sorunsuz kusursuz hizmet herkese öneririm oldukça profesyonel bir abimiz. Hayırlı işler dilerim.

Uzman Editör

Azimli Üye
Teknoloji, sağlık, finans ve XYZ makale yazarı hizmetimin karşılığında, müşterime 15 adet yüksek değerli shell aldım. Son zamanlarda forumda açılan şikayet konularını gördüğüm ve üzüldüğüm için özellikle yazmak istedim. Daha da ticaretimizin olacağına inanıyorum, bol kazançlar dilerim.

Hacklink-Shell

Yasaklı Üye
Alan Arkadaşların İşine yaradığı için mutlulugumu belirtmek isterim.

* Bazı arkadaşlarımızın aldıklarından silindigi oluyor telafisini hemen yapıyorum .
* Siteyi Siz bozarsanız normalde iade etmiyorum fakat şuan bir arkadaşımızın başına geldi listeden başka seçmesini kendine soyledim 1 adet bile olsa aldığımız paranın hakkını verebilmek önemlidir.
* Linki Ekleyemedikleri bazı siteleride o kişiye o shelli vermiş olmama rağmen başka shell verip hemen telafisinide yapıyorum.

Hepinizi Fayda görmeye işinize yaramasına sitelerinizin şaha kalkmasını isterim.

Not: Satış yaptığım bir arkadaşımızın linkleri bir yerden kalktı ben ekledim bugun öglen müşterimize bildirmedim bile şuan baktım gene kalkmış. Bu gibi durumlarda bazen 1 sitede olsa sonuçta kaliteli siteler webmasterı farkediyor . 1 link 1 siteden kalktığı zaman tekrar eklerim ve bir daha kalkarsa o siteye eklemem başka siteyi kendim değiştirip Tekrardan sevgili müşterimize arkadaşımızı mağdur etmemiş oluyorum.

Çalışma prensibim bu şekildedir. Çoluk çocukça muhappetten kaçınırım. Liste alıp shellerime girmeye calısan hatta unuttugum telnet dosyası aracılıgı ile shellimi silen kişiler bile çıkıyor. İşi gücü olmayan çoluk çocuk olan lütfen alım yapmasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar