SEO'DA YENİ DÖNEM | SeoDeep SEO Paketi ***9733; Kampanya ***9733;

seobaba

Yeni Üye
( sansürlenmiştir ) Konumuz :

OVOQl6.png

WIxftE.png

gU6YtM.png

SEODeep , eski versiyonundan memnun kalan müşterilerimiz :
Not: Alıntı bildirimlerinden rahatsız olmasınlar diye nicklerinin sonuna 1 eklenmiştir.
Not: ( sansürlenmiştir ) sitelere pakette bulunan linklerin bir kısmı verilmemektedir.
yigitcanku1' Alıntı:
Arkadaş ile çalışma yapıldı, daha öncesinden bir kaç kişi ile çalışma yapmıştım ama kötü sonuçlar almıştım. Bu arkadaş çok iyi !

ben wmaracinda ilk defa birisine ÇOK İYİ diyorum...

Tekrardan sipariş vermeyi planlıyorum!
AkinSoyl1' Alıntı:
1 "Prestij Paket" çalışması yapıldı. 100. sıralardaki sitem, oldukça zor bir kelimede 2. sayfaya kadar geldi. Çalışma süresi içerisinde benim siteye yaptığım yanlış müdahaleler olmasaydı eminim ki ilk sıralardaydık. Şimdi bir "Prestij Paket" çalışmasına daha başladık. Anıl Bey Kesinlikle çalışılabilecek en doğru kişi.
AydinHostin1' Alıntı:
[bahset="58764"]GüvenSEO[/bahset] arkadaşımızdan standart tanışma pakettinden alındı. Raporlar belirtilen süre zarfında telim edildi.. extra hediyeleride cabası tşkler.. Gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz..

Emr1' Alıntı:
Siteme bir adet prestij paket daha uygulandı , sorunsuz hizmet aldım. Paket sonrası da anahtar kelimelerim de istediğim yerlere geldim. İşini bilenler kesinlikle GüvenSEO'yu tercih etmeli.

Lawyar1' Alıntı:
Başladığımızda anahtar kelimemde 55. sıradaydım. Raporu dün teslim aldım ve şuan anahtar kelimemde 13. sıraya yerleştim.
Elinize sağlık.

JrSa1' Alıntı:
Çalışmamız bitti kelimemde 11. sıradaya geldim umarım kalıcı olur teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
aslanx1' Alıntı:
kurumsal sitemiz icin anlastik, basarili bir arkadas.. :)
yavuz1901' Alıntı:
Daha önce çalıştığımız bir arkadaşımız , işinde profesyonel ve başarılı ...
Ryne1' Alıntı:
Anıl bey'den ilk bronz paket , sonrasında gümüş paket aldım, belirlediğimiz kelimelerde
35. Sıradan > 7. Sıraya
100'lerden > 9. Sıraya geldim.
Hocama çok teşekkür ediyorum farklı sitelerimlede çalışmak isterim.
İyi çalışmalar dilerim.
maviale1' Alıntı:
İşi verdiğimiz zamandan , raporlara kadar çok iyi bir iletişim kurduk. Verdiği hizmet gerçekten profesyonel , kelimemde ilk 500'de yokken ilk 15'e geldim , çok teşekkür ederim , tekrar çalışmak dileğiyle..
mkubali1' Alıntı:
Anıl bey ile çalıştığıma çok memnunum. Çok ilgili bir arkadaş ve yardımcı olma konusunda gerçekten takdire değer. Çalışmaya devam edeceğiz. Herşey için teşekkürler.
Koti1' Alıntı:
Kendisiyle kısa bir muhabbetimiz oldu o sırada bile ne kadar bilgili biri olduğunu belli etti. Kesinlikle SEO işlemi yaptırıcak olsam GüvenSEO 'dan şaşmam. Kolay gelsin Anıl Bey umarım hakettiğiniz yere ulaşırsınız.
majort1' Alıntı:
Anıl Bey'le 3-4 aydır çeşitli siteler üzerinde çalışıyoruz. Çalışmayı düşünen arkadaşlar gözü kapalı iş verebilir. Mutlaka faydasını göreceklerdir
sercankrk1' Alıntı:
Mega paket alındı. Arkadaş aldığı işi sorunsuz olarak teslim etti. Birkaç eksiklik vardı, onları da birlikte konuşup orta yolu bularak kısa süre içerisinde halletti.
Mahoni31' Alıntı:
Çok tşk ederım busıness paket alınmıstır. sitem guvenseo sayesınde ılk 10.a gırmıstır.
Dreameagle1' Alıntı:
Rapor teslim alındı. Tavsiye ederim.
xsaf1' Alıntı:
Disiplinli ve sözünün eri birisi tavsiye ederim.
aykutbasyigi1' Alıntı:
Kardeşimle 1 yılı aşkın süredir çeşitli siteler üzerinde çalışıyoruz, gözünüz kapalı iş verebilirsiniz
turk1' Alıntı:
Çalışmalarım tamamlandı kendisine teşekkür ederim. İlgili ve dürüst bir ticaret erbabı.
cuma231' Alıntı:
Arkadaşımızla daha önce Gelişmiş Paket ile ilgili bir çalışmamız olmuştu memnun kaldım çalışmasından, şimdi Prestij pakette anlaşma sağlandı. Çalışma sonunda sonucunu buradan paylaşırım inşallah.

Backlink Paketimizden Önce - Backlink Paketimizden Sonra[/I]
v5E94A.png

6P2d1v.png

E8Ykkv.png

---- Müşterilerimizin Yorumları ve Çalışmamızın Başarısı----
o78Q9q.png

YrA33z.png

ljypWl.png

3LVW8r.png

gXYE63.png

rZ7lY7.png

RQg5kZ.png