orjnal tema

Web sitesi
filmizlefun.com
orjinal temaya dönemiyorum delircem beyaz temada kaldı girmiyorum sırf bu sebebten dolayı siteye nasıl değiştircem

ᴉpǝꞰ

İşçi
Wordpres temalarından birini o temanın adınıda aktif ettiğin temanın adı ile degiştir. Sonra tekrar aktif et ben bu şekilde yapıyorum 301 lerde bazen sorun olduğunda.

ᴉpǝꞰ

İşçi
Panel yetkisi olan arkadaslar Default style linkini paylaşırsa arkadaşımız tıklayıp Orjinal temaya dönebilir.
@Teknik Admin

Egemen 

Hepiniz Haklısınız...
Site Yöneticisi
Web sitesi
www.wmroot.com
bakıyorum arkadaşlar default dönüş yapalım.

Web sitesi
filmizlefun.com
ya gözünüzü seveyim şu temayı orjinal vbulletn temasına çevirin ne oknuyu anlıyoz ne bşyi bembeyz siteye giresim gelmiyor kaç aydr

ya gözünüzü seveyim şu temayı orjinal vbulletn temasına çevirin ne oknuyu anlıyoz ne bşyi bembeyz siteye giresim gelmiyor kaç aydr

eger sorun hala duzelmedıyse porfiliniz > Ayarlar & Özellikler > Seçenekleri Düzenle bolumunde en asagıdakı dıger secenekler bolumunden tema secımını kontrol edınız.

ᴉpǝꞰ

İşçi
eger sorun hala duzelmedıyse porfiliniz > Ayarlar & Özellikler > Seçenekleri Düzenle bolumunde en asagıdakı dıger secenekler bolumunden tema secımını kontrol edınız.

Hocam gizli sekmeden girmeyi dener misiniz hangi tema gelecek size ben dede bu tür sorun var gizli sekmeden normal giriş yapabiliyorum .

uzak sunucuda yaptımda iğrenç geri dönme tuşu kayboluyor :D hemen geçmişi sildim düzeldi

Konuyu görüntüleyenler