bahadır
Üye
- Aktiflik Süresi
- 3g 9s 24dk
Eğer siteniz bireysel reklam alacak kadar çok ziyaretçiye sahip değilse, reklam verenlerle yayıncıları bir araya getiren reklam firmalarından birini kullanmanız para kazanmak için gerekebilir. Ben sitelerimde sadece pop-up/pop-under reklam kullanıyorum.
Biliyorsunuz arandıkça kazandıran telefon numarası firmaları patladı ya da patlamak üzere. Ayrıca numaralar çok iyi kazandırmıyor. Bir pop-reklam ekleyerek sitenize çok daha (20 kata kadar fazla) para kazanabilirsiniz. Zaten büyük siteler de çok fazla reklam eklemeye başladığından ziyaretçinin daha az sayıda ve daha az rahatsız edici reklam bulunan siteleri tercih etmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Güncel pop reklam fiyatlarına ve diğer reklam formatları için en fazla ücret ödeyen reklam firmalarına
Eğer pop reklam kullanmak isterseniz, en fazla kazanç sağlatan firma popads.net'dir. İlgili firmaya benim refli linkimden kayıt olmak için link:
Refliz link:
İyi kazançlar.
Biliyorsunuz arandıkça kazandıran telefon numarası firmaları patladı ya da patlamak üzere. Ayrıca numaralar çok iyi kazandırmıyor. Bir pop-reklam ekleyerek sitenize çok daha (20 kata kadar fazla) para kazanabilirsiniz. Zaten büyük siteler de çok fazla reklam eklemeye başladığından ziyaretçinin daha az sayıda ve daha az rahatsız edici reklam bulunan siteleri tercih etmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Güncel pop reklam fiyatlarına ve diğer reklam formatları için en fazla ücret ödeyen reklam firmalarına
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden ulaşabilir ve en çok ücret veren firmadan en düşüğüne göre azalan bir şekilde sıralamayı görebilirsiniz.Eğer pop reklam kullanmak isterseniz, en fazla kazanç sağlatan firma popads.net'dir. İlgili firmaya benim refli linkimden kayıt olmak için link:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Refliz link:
Giriş yap veya üye ol.
İyi kazançlar.
Son düzenleme: