Facebook Sayfa Beğenisi Artırmak

Atilla

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
4
Beğeniler
0
artırmak, bu bundan 5 yıl önce çok kolaydı insanlara sayfanızı paylaşınca zaten gören beğeniyordu. Ama şimdi sistem baştan aşağı değişti. Nasıl bir değişim kısaca altta açıklamaya çalışacağım.

Şimdi facebook senin sayfa içeriğin paylaşımından yolla çıkarak ve senden işinle şirketinle alakalı bir sayfa oluşturmanı istiyor. Buraya dek her şey normal sizden sayfanızı beğenmeler alsın diye sayfanı öner arkadaş listene diyor bu öneride sayfa beğeni oranı %23 geçmez. Yani yüz kişiye bunu gönderdiyseniz en fazla 23 kişi olumlu dönüş sağlıyor. Sayfa Beğeni Artır. Daha sonra facebook sana işinle alakalı paylaşım yapmanızı istiyor tabi sizde sayfa oluşturduğunuz için bi kaç paylaşım yapıyorsunuz.

Bu paylaşımlar facebook senin önüne o paylaşımı çıkartıyor. Senden bu paylaşımı öne çıkartman için reklam oluştur seçeneği sunuyor. Günlük bütçe belirlemeni en az 300 TL lik reklamı oluşturmanı sayfa beğeni sana satmayı hedefliyor bu tam bir para tuzağı. Verdiğin para karşılığı sizden şu kadar beğeni gelir desede sonuç hüsran. Burada size önerim Facebook sayfa beğeni satın al. sayfa beğeni paketleri ile 1000 beğeni sizlere her paket alımınızda gönderiyoruz.

Bu size facebook'a vereceğiniz paralardan daha uygun fiyat ile sunulmakta. ziromedya facebook sayfa beğeni paket satın al. Her satın almada 1 K sayfa beğeni gönderimi ile bir kaç gün içinde sayfa beğeni sayınızı 10 binlerce sayıya taşıyoruz. Bu size yeni sayfa beğenileri olarak facebook tarafından para ödemeden geri dönecektir. Şimdi nasıl dönecek diyenler vardır. Beğeni sayınız yükseldikçe facebook sayfanızı diğer kullanıcılara önermeye başlayacak. Bu da size yeni sayfa beğenileri ile geri dönecektir.
 

Ekli dosyalar

  • ziro.png
    ziro.png
    14.8 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst