Amadeus
Başarılı Üye
Merhaba,
Başlık da belirtmiş olduğum gibi ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sizlere sunmuş olduğum belirli hizmet paketleri bulunmakta, Bu paketler tamamen sizin tercihinize bağlıdır.
LİNK FİYATLANDIRMA
SHELL FİYATLANDIRMA
SERVER FİYATLANDIRMA
PANEL FİYATLANDIRMA
HİZMETLERİM
Günlük ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sağlamış olduğum hizmetler tamamen tek bir panel üzerinden kontrol edilmektedir. Bu panel VDS üzerinden aktif bir şekilde çalışmakta olup, Lisans kontrol sistemine bağlıdır. Yönetim, kontrol sistemiyle "link işlemlerinizi, tanıtım yazıları, linkwheel, log" ve diğer işlemleri kontrol edebilirsiniz.
Her bütçeye uygun hizmet paketlerin de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak extra hizmet paketleri de bulunuyor. Hizmetler konusun da bilgi almak ve içeriğiyle ilgili fiyat seçeneklerini incelemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Canlı Destek :
Başlık da belirtmiş olduğum gibi ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sizlere sunmuş olduğum belirli hizmet paketleri bulunmakta, Bu paketler tamamen sizin tercihinize bağlıdır.
LİNK FİYATLANDIRMA
- 20 Adet Link 200 TL!
- 50 Adet Link 400 TL!
- 90 Adet Link 750 TL!
SHELL FİYATLANDIRMA
- 100 Adet Shell 500 TL!
- 200 Adet Shell 700 TL!
- 300 Adet Shell 900 TL!
- 400 Adet Shell 1100 TL!
- 500 Adet Shell 1300 TL!
SERVER FİYATLANDIRMA
- 100-250 Arası Site 400 TL!
- 400-700 Arası Site 700 TL!
- 420-900 Arası Site 850 TL!
- 220-470 Arası Site 750 TL!
- 1500-2300 Arası Site 1500 TL!
PANEL FİYATLANDIRMA
- 100-250 Arası Site Kullanım 800 TL!
- 300-400 Arası Site Kullanım 1000 TL!
- 250-500 Arası Site Kullanım 1250 TL!
- 400-700 Arası Site Kullanım 1500 TL!
- 500-840 Arası Site Kullanım 1700 TL!
HİZMETLERİM
- Shell Satışı
- Log Paneli
- Link Satışı
- Tanıtım Hizmeti
- Paravan Servisi
- Blog Tanıtımı
- LinkWheel & Piramit
Günlük ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sağlamış olduğum hizmetler tamamen tek bir panel üzerinden kontrol edilmektedir. Bu panel VDS üzerinden aktif bir şekilde çalışmakta olup, Lisans kontrol sistemine bağlıdır. Yönetim, kontrol sistemiyle "link işlemlerinizi, tanıtım yazıları, linkwheel, log" ve diğer işlemleri kontrol edebilirsiniz.
Her bütçeye uygun hizmet paketlerin de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak extra hizmet paketleri de bulunuyor. Hizmetler konusun da bilgi almak ve içeriğiyle ilgili fiyat seçeneklerini incelemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Canlı Destek :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: