Direk girişleri engelleme

Başlıkta belirttiğim gibi siteye direk girişleri kapamak istiyorum. Google botu vs hariç nasıl yapabilirim.

php ile yapabilirsiniz. referans sorgulayıp cookieleyin. google referansı ile gelen kullanıcılar sitenizde gezebilir. onun dışına ise yönlendirme atabilirsiniz.

Hep

Eğer tib için yapacaksan hiç uğraşma çünkü yemeyecek. Geçen sene çok güzel bir sistem yazmıştım luan + nginx reverse proxy kullanarak. Siteye user agent değiştirip google bot gibi gelsen bile yemiyordu, gerçek google botunu tespit ediyordu sistem. Cookie değil ip cache yapmıştım bir kere takıldımı filtreye giremiyordu. 3-4 ay yedi taktik ama ya Tib ayıktı yada ayıktırdılar. Sistem patates oldu :)

Egemen 

Hepiniz Haklısınız...
Site Yöneticisi
Web sitesi
www.wmroot.com
Eğer tib için yapacaksan hiç uğraşma çünkü yemeyecek. Geçen sene çok güzel bir sistem yazmıştım luan + nginx reverse proxy kullanarak. Siteye user agent değiştirip google bot gibi gelsen bile yemiyordu, gerçek google botunu tespit ediyordu sistem. Cookie değil ip cache yapmıştım bir kere takıldımı filtreye giremiyordu. 3-4 ay yedi taktik ama ya Tib ayıktı yada ayıktırdılar. Sistem patates oldu :)

dediğin gibi bir ara güzel sistemler yapıldı yemiyordu bende en az 6 7 ay rahat ettim şimdi nabarsan yap yemiyor yiyor diyen adam yalan konuşmuş olur.

@egemen 6-7 yemediğim dediğin kod duruyormu hocam?

Egemen 

Hepiniz Haklısınız...
Site Yöneticisi
Web sitesi
www.wmroot.com
yıllar önceydi durmuyor fakat yapılanları sıralayabilirim.

izinli listesi : google bot, mobil girişler geri kalan her şey yasak php sayfalara girişler vesaire.

Web sitesi
www.google.com
Hele hele :) ne uyanıklar varmış. Hiç bizimle paylaşmamışlarda.

Arkadaşlar siz yürek yemişsiniz helal olsun size ne diyim.. abiler kaç kişi esc işinde içeri girdi, nasıl bir cesaret sizdeki bu işi yapmayı veya yapıyorsunuz halen

Konuyu görüntüleyenler