Bir Girişiminiz mi Var ? | Girişimleri mi Takip Etmek İstiyorsunuz - baygirisimci.com

noc-tr

Yeni Üye
Katılım
1 Nis 2020
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Bay Girişimci , insanların girişimcilik üzerine merak ettikleri ve güncel girişimcilik haberlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Bay Girişimci olarak , insanların girişim sektöründe daha fazla bilgilenmesini sağlamak amacımız ve vizyonumuzdur. Girişimlere yön veren sektörde ses getiren girişimlerin öyküsünü kullanıcılarımızla paylaşırız. Bizleri takip eden tüm kullanıcılarımız içerik oluşturabilirler. Oluşturacak oldukları içerikler sayesinde , Girişim sektörünü büyütmüş oluyoruz.

Girişimleri , başarı öyküleri olan kullanıcılarımızın Bay Girişimci ailesiyle paylaşmalarını olanak sağlıyoruz. Bu sayede kullanıcılarımıza güzel , yaşanmış hayattan örnek vererek , ve ayrıca onların kazanmış oldukları tecrübeleri paylaşarak girişim sektörünü daha bilinçli hale getiriyoruz.



Sizlerinde bir girişim , başarı öykünüz varsa eğer Bay Girişimci ailesiyle paylaşmaya ne dersiniz ? Ayrıca girişimcilik , işletme , kişisel gelişim , kariyer ve daha fazla konuları da takip etmek isterseniz , sizleri Bay Girişimci ailesine bekliyoruz.​
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst