Bilgisi Olan Arkadaş Var Mı ?

Reis

Üye
Merhabalar.
Arkadaşlar , video yükleyip para kazanabileceğim bir platform bilgisi olan var mı $ üzerinden ?

Ayrıca yurtdışı sanalkart , açabileceğim bir site var mı ?

google ve semrush üzerinde kullanilacak.

Teşekkür ederim şimdiden.

bahadır

Yeni Üye
Video yükle para kazan Embed player siteleri:

- doodstream.com
- streamtape.com
- vidguard.to
- vidoza.net
- vidmoly.me
- upstream.to
- streamvid.net
- vidyomani.com

Yurt dışı sanal kart olarak Yandex money yani "yoomoney.ru" yu kullanabilirsin. Ayrıca birde "privacy.com" var.

Son düzenleme:

Reis

Üye
Video yükle para kazan Embed player siteleri:

- doodstream.com
- streamtape.com
- vidguard.to
- vidoza.net
- vidmoly.me
- upstream.to
- streamvid.net
- vidyomani.com

Yurt dışı sanal kart olarak Yandex money yani "yoomoney.ru" yu kullanabilirsin. Ayrıca birde "privacy.com" ve "veem.com" var.

Teşekkürler hocam harika bir insansın.

bahadır

Yeni Üye
Teşekkürler hocam harika bir insansın.
Eskiden, daha fazla insan bu işi yapıyorken daha fazla kazandığımızı düşünüyorum. Daha fazla insanın bu işi yapması için paylaşımlar yapıyorum. Şu anda 15 kişilik bir blackhat grubu olan teknoseyir.com sitesinin sahipleri ve çalışanları işimi(spam site kurma ve yönetme) ele geçirdi -bundan bahsetmezsem olmaz burada da birden fazla multi üyelikleri olduğunu düşünüyorum-. Onlar da az kazansın amacım bu. Yani çıkarlarımı gözetiyorum ben de.
Ayrıca, yine de insanlığın gelişiminden hoşlanıyorum. Bilgi paylaşmak insanı iyi hissettiriyor. Eskiden bu forum daha aktifken çıkarsız ücretsiz cevaplar verenler de vardı.

Son düzenleme:

Reis

Üye
Eskiden, daha fazla insan bu işi yapıyorken daha fazla kazandığımızı düşünüyorum. Daha fazla insanın bu işi yapması için paylaşımlar yapıyorum. Şu anda 15 kişilik bir blackhat grubu olan teknoseyir.com sitesinin sahipleri ve çalışanları işimi(spam site kurma ve yönetme) ele geçirdi -bundan bahsetmezsem olmaz burada da birden fazla multi üyelikleri olduğunu düşünüyorum-. Onlar da az kazansın amacım bu. Yani çıkarlarımı gözetiyorum ben de.
Ayrıca, yine de insanlığın gelişiminden hoşlanıyorum. Bilgi paylaşmak insanı iyi hissettiriyor. Eskiden bu forum daha aktifken çıkarsız ücretsiz cevaplar verenler de vardı.
Güzel düşünen güzel kazanır hocam evet eskiler çok iyidi. Blogspot siteler ile bile 100k hitler yakalıyordum.: )
Artık bu sektör de belli başlı kişiler var onlar ekmeğini yiyor. Hatta İlk sayfada site sahibinin biri amerika da geçenlerde gitti diye duydum.
Para kazanan herzaman yol alır

feleksiz

Yeni Üye
Güzel düşünen güzel kazanır hocam evet eskiler çok iyidi. Blogspot siteler ile bile 100k hitler yakalıyordum.: )
Artık bu sektör de belli başlı kişiler var onlar ekmeğini yiyor. Hatta İlk sayfada site sahibinin biri amerika da geçenlerde gitti diye duydum.
Para kazanan herzaman yol alır
nereye gitti hocam yakalandı mı yani?

myclub

Çalışkan Üye
Bu sitelerden amp uyumlu olan var mı acaba? Amp sitelerde hangi playeri kullanabiliriz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar