sendemi iş bankası hesabına attın güllişah kahramana aslında iyi adam ama işine geldiği gibi davranıyor egemene gelince sakarya sitesi için herşeyi yapar, bana whatsaptan bir alay küfür edip yok bana anti kasıyosunuz vs diyip kendi kendine gelin güvey olur , sonra burdada ben yapmadım der diyom ya bu formun sahibide banlamadığı kişiler gibi işine geldiğine![]()
demekki senin kanında bozukluk varki sana hakkını vermiş sen akşama kadar milleti dolandırıyon çarpıyon iyide o seni çarptı garibandır diye ona kelimemi edecen ? lavuk . sanane egemene destek veriyormuş en iyisini vermiyormu sanane olm bende egemene destek verecem benim listem senin sülalende yok olamaz da inat deilmi la sana kopuksun zincirini koparmışsın ha bire insanlara sataşıyorsun millete gider yapıyon bir daha bu foruma girme lavuk bende senin paranı yiyecem bunu yaz bir köşeye sana öyle bi oyunlar yapacam aklın şaşacak sana link sattıracam 20 gün sonra kaldıracam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kardeş hele şu xkalpsizin site adını bana özel pm den atarmısın. bu şahıs holdinglere v.s. çok büyük zarar kayıplar verdirmiş acilen site adresi lazım soruşturma açtıracağız adını soyadını devlet öğrenir binlerce insanın emeğiyle oynuyormuş bu lavuk holdinglerde çalışan yazılımcılara kötü şeyler yapmış mafya grubuyla kaldırmış onlara pis şeyler yapmış öyle duyum aldım
Son düzenleme: