TakvimYaprağı
Yasaklı Üye
Eğitimler yüz yüze yapılıyor ; başarılı öğrencilere aynı zamanda bazı eğitimlerde staj yapma imkânı sağlanıyor. Akademi için şuan bir burs ya da finansal destek sunulmasa da; okul için istenen ücreti öderken taksit ve banka kredisi gibi seçeneklerden yararlanma imkânı sunuluyor. Daha sonra Acunmedya Akademi mezunları kariyer merkezi ve insan kaynakları tarafından yapılan saha
araştırması aracılığıyla staj ve iş fırsatları yakalama şansına sahip oluyor. Bu kapsamda akademi öğrencilere hem eğitim sırasında hem de eğitim sonrasında destek oluyor . Aynı zamanda okuldan mezun olan kişilerin katılabileceği ücretsiz workshop ve seminerler ile de mezuniyet sonrası eğitim süreci sekteye uğramıyor ki bence en önemlisi de bu
.
araştırması aracılığıyla staj ve iş fırsatları yakalama şansına sahip oluyor. Bu kapsamda akademi öğrencilere hem eğitim sırasında hem de eğitim sonrasında destek oluyor . Aynı zamanda okuldan mezun olan kişilerin katılabileceği ücretsiz workshop ve seminerler ile de mezuniyet sonrası eğitim süreci sekteye uğramıyor ki bence en önemlisi de bu