muhammed
Yeni Üye
SATIŞLAR İPTAL
620$ ve 780$ bakiyeli iki hesap gelmiştir.
not: hesaplar patlatılmıştır ve kendi bilgilerimizle değiştirilmiştir
clickaine hesabı satılıktır.
Clickaine ne işe yarar?
Websitenize dünyanın her yerinden organik popup trafik satın alabilirsiniz. Siteler genelde ( sansürlenmiştir ) oluyor.
750 dolara 0.2 cpm verseniz yaklasık 5 milyon tr trafik satın alabiliyorsunuz.
Popup ne işe yarar?
Sitelerinizi rekabet oranına göre sıra atlabilirsiniz. Anlık 1k trafik vurursanız aynı gün kafaya gelme ihtimaliniz var. Seosuna baktığım siteleri çokça getirmiştim.
Neden satıyorsun?
Organik Google trafik ile büyümeye karar verdim. Popup hızlı sonuçlar verse de düzenli basmazsanız morfin gibi oluyor, böyle bir eksisi var.
İstediğim fiyat * 260$ pazarlık kesinlikle yok
Ödeme yöntemi * Kripto
Elimde kyc onaylı propellerads hesabı da mevcut, b*hisciler için işe yarar fiyatı 100$

620$ ve 780$ bakiyeli iki hesap gelmiştir.
not: hesaplar patlatılmıştır ve kendi bilgilerimizle değiştirilmiştir
clickaine hesabı satılıktır.
Clickaine ne işe yarar?
Websitenize dünyanın her yerinden organik popup trafik satın alabilirsiniz. Siteler genelde ( sansürlenmiştir ) oluyor.
750 dolara 0.2 cpm verseniz yaklasık 5 milyon tr trafik satın alabiliyorsunuz.
Popup ne işe yarar?
Sitelerinizi rekabet oranına göre sıra atlabilirsiniz. Anlık 1k trafik vurursanız aynı gün kafaya gelme ihtimaliniz var. Seosuna baktığım siteleri çokça getirmiştim.
Neden satıyorsun?
Organik Google trafik ile büyümeye karar verdim. Popup hızlı sonuçlar verse de düzenli basmazsanız morfin gibi oluyor, böyle bir eksisi var.
İstediğim fiyat * 260$ pazarlık kesinlikle yok
Ödeme yöntemi * Kripto
Elimde kyc onaylı propellerads hesabı da mevcut, b*hisciler için işe yarar fiyatı 100$

Son düzenleme: