100tl nedir ...

f3rh4t

Yasaklı Üye
şikayetim sabittir.

Son düzenleme:

f3rh4t

Yasaklı Üye
lan sanki bana cemaat sitesi açmış gibi mevzu yapmıcan bak nasıl elek ediyom seni

Son düzenleme:

seller

Yasaklı Üye
derman dertli iş yapmayın tanıtım attırıp sitelerinizi atmassanız şikayet edip kapattırır bende komple amp sine kadar kapattıryom şuanda

olay nedir hocam tam anlayamadım @dermandertli bu kullanıcı ne yaptı size

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
Dermandertli forumda bir kaç konu açıldı. Amp yaptırıp ödeme yapmadığını dile getirdiler.
Aynı şekilde yanlış hatırlamıyor isem eğer Gaziantep sitesinde amp den 100 tl banda girmişti.

ᴉpǝꞰ

İşçi
Platin Üye
o elemanın ankarada da siteleri var. kendini kurnaz zanneden ama aptalın önde gideni :D

Ya diyorsun her insan zor zaman geçirebiliyor hemen yüklenmemek lazım bizde zor durumda kalılıyoruz. Ama elinde sonunda ödemesini kişinin yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Birde bu kişi forumda birden fazla konu açıldı 1 ay yakındır. Arka arkaya dolandırıcı , ödeme yapmıyor gibi başlıklar açıldı birazda bizde hata var araştırmadan yapışıyoruz.

Forumda multi üye olayı ister istemez var kendisi şimdi konuyu okuyor kafa buluyordur eminim ama yavas yavas temizlenecek güzel bir ortam oluşturmak adına geçmiş olsun. Biz o 100 tl lerin daa fazlalarını kazanırız. Canımız sağolsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar