v01d
Platin Üye
Underground Methods, hacklink, backlink, shell, trafik, tanıtım, yazılım, ddos, anti seo, danışmanlık ve methodlara ek diğer black hat ve white hat servisler sunarak çözüme ulaştırır.
Bir süredir üzerinde çalıştığımız tek panel tüm ihtiyaçlarınız projemizi yayında. Gün geçtikçe geliştiriyor ve geri bildirimlere göre yeni özellikler ekliyoruz.
Gördüğümüz üzere birçok webmaster birden çok panel ya da yazılım kullanarak hem iş süresinden kaybediyor hem de cebinden para. Bu bağlamda yeni panelimizle umarız tüm ihtiyaçlarınızı tek yerden karşılayabiliriz.
Fiyatlandırma panelde satın almak istediğiniz servise göre değişmektedir. Yüklediğiniz bakiyenizle tüm servislerden yararlanabilirsiniz.
500$ + yüklemenize %5 - 1000$ + yüklemenize %10 ekstra kredi otomatik olarak tanımlanır.
Telegram iletişim: @undergroundmethodscom
Skype iletişim: live:.cid.1bca80bc6d8fcec7
Whatsapp iletişim: +44 7418 603446
Aşağıda sistemimiz hakkında kısa bilgi ve resimlere ait detaylar paylaşılmıştır.
Hacklink Panel (
İçinde hiçbir yerde olmayan çok özel linklerle beraber her gün yeni eklemelerle sürekli geliştirilmektedir. Link çıkışları oldukça az ve siteniz için ilaç kaynağı niteliğindedir.
Kolay kullanımı ve muhteşem özellikleriyle hacklink panel Underground Methods'un en çok tercih edilen panellerinin başında geliyor.
Başlıca bazı özellikler; Otomatik link ekleme desteği. Otomatik paket alma ve uzatma. Manuel, seçerek, toplu alma ve silme. Toplu site ekleme ve silme. Tek tıkla tüm işlemler. Ücretsiz tanıtım yazısı ve yorum backlink özelliğiyle beraber gelmektedir. Gün geçtikçe yeni özellikler eklenmektedir.
Hacklink Panel Kısmından Bazı Küçük Resimler
Trafik Panel (
Dilediğiniz kadar organik trafik edinebileceğiniz anlık gönderimli, detaylı raporlamalara sahip trafik panelimiz. Dilediğiniz kadar siteniz için paket alabilirsiniz.
Sitelerinize hızlı index aldırmak, Sıralamada yukarıya taşımak için kullanabilirsiniz. Son derece faydalı ve güçlüdür. Ülkelere ve cihazlara göre gönderim, hızlı ve yavaş gönderme seçeneği, masaüstü mobil ve tablet seçeneği gibi bir çok özellik içinde bulunmaktadır.
Trafik Panel Kısmından Bazı Küçük Resimler
Webshell Satışı (
Webshell satışları ile ihtiyacınız olan shell, admin, cpanel, whmleri satın alabileceğiniz panel.
Methodlar & Danışmanlık (
Underground Methods güncel yöntemleri ile SEO açısından popüler ve o an tutan tüm yöntemler arasında başkalarının nasıl yaptığına hakim olmak için istediğiniz metodu satın alabilirsiniz. Methodlar öğretici ve PDF şeklinde teslim edilip satış öncesi ve sonrası destek sunulacaktır. Ayrıca SEO Danışmanlığı ihtiyaçlarınıza yardımcı olabiliriz.
Backlink & Tanıtım Yazısı Satışı (
Sisteme kayıtlı kendimize ait sitelerimizden hem backlink hem de tanıtım yazısı satın alabilirsiniz. Sitelerimiz uzun süredir aktif ve çöp siteler değildir. Aldığınız tanıtım ve backlinklerin takibini yine sistem üzerinden yapabilirsiniz.
Yazılım, Tema ve Eklenti Satışı (
İsterseniz hazır yazılım çözümlerimiz, tema ve eklentilerimizden seçtiklerinizi alabilir isterseniz bize sıfırdan yazılım yaptırabilirsiniz.
Ve daha fazlası her gün geliştirilmekte... Hemen üye olarak 5 dakika içinde güvenli yöntem ile Kripto yükleyerek başlayabilirsiniz. Sitemizi ziyaret etmekten çekinmeyin.
Bir süredir üzerinde çalıştığımız tek panel tüm ihtiyaçlarınız projemizi yayında. Gün geçtikçe geliştiriyor ve geri bildirimlere göre yeni özellikler ekliyoruz.
Gördüğümüz üzere birçok webmaster birden çok panel ya da yazılım kullanarak hem iş süresinden kaybediyor hem de cebinden para. Bu bağlamda yeni panelimizle umarız tüm ihtiyaçlarınızı tek yerden karşılayabiliriz.
Fiyatlandırma panelde satın almak istediğiniz servise göre değişmektedir. Yüklediğiniz bakiyenizle tüm servislerden yararlanabilirsiniz.
500$ + yüklemenize %5 - 1000$ + yüklemenize %10 ekstra kredi otomatik olarak tanımlanır.
Telegram iletişim: @undergroundmethodscom
Skype iletişim: live:.cid.1bca80bc6d8fcec7
Whatsapp iletişim: +44 7418 603446
Aşağıda sistemimiz hakkında kısa bilgi ve resimlere ait detaylar paylaşılmıştır.
Hacklink Panel (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)İçinde hiçbir yerde olmayan çok özel linklerle beraber her gün yeni eklemelerle sürekli geliştirilmektedir. Link çıkışları oldukça az ve siteniz için ilaç kaynağı niteliğindedir.
Kolay kullanımı ve muhteşem özellikleriyle hacklink panel Underground Methods'un en çok tercih edilen panellerinin başında geliyor.
Başlıca bazı özellikler; Otomatik link ekleme desteği. Otomatik paket alma ve uzatma. Manuel, seçerek, toplu alma ve silme. Toplu site ekleme ve silme. Tek tıkla tüm işlemler. Ücretsiz tanıtım yazısı ve yorum backlink özelliğiyle beraber gelmektedir. Gün geçtikçe yeni özellikler eklenmektedir.
Hacklink Panel Kısmından Bazı Küçük Resimler
Trafik Panel (
Giriş yap veya üye ol.
)Dilediğiniz kadar organik trafik edinebileceğiniz anlık gönderimli, detaylı raporlamalara sahip trafik panelimiz. Dilediğiniz kadar siteniz için paket alabilirsiniz.
Sitelerinize hızlı index aldırmak, Sıralamada yukarıya taşımak için kullanabilirsiniz. Son derece faydalı ve güçlüdür. Ülkelere ve cihazlara göre gönderim, hızlı ve yavaş gönderme seçeneği, masaüstü mobil ve tablet seçeneği gibi bir çok özellik içinde bulunmaktadır.
Trafik Panel Kısmından Bazı Küçük Resimler
Webshell Satışı (
Giriş yap veya üye ol.
)Webshell satışları ile ihtiyacınız olan shell, admin, cpanel, whmleri satın alabileceğiniz panel.
Methodlar & Danışmanlık (
Giriş yap veya üye ol.
)Underground Methods güncel yöntemleri ile SEO açısından popüler ve o an tutan tüm yöntemler arasında başkalarının nasıl yaptığına hakim olmak için istediğiniz metodu satın alabilirsiniz. Methodlar öğretici ve PDF şeklinde teslim edilip satış öncesi ve sonrası destek sunulacaktır. Ayrıca SEO Danışmanlığı ihtiyaçlarınıza yardımcı olabiliriz.
Backlink & Tanıtım Yazısı Satışı (
Giriş yap veya üye ol.
-
Giriş yap veya üye ol.
)Sisteme kayıtlı kendimize ait sitelerimizden hem backlink hem de tanıtım yazısı satın alabilirsiniz. Sitelerimiz uzun süredir aktif ve çöp siteler değildir. Aldığınız tanıtım ve backlinklerin takibini yine sistem üzerinden yapabilirsiniz.
Yazılım, Tema ve Eklenti Satışı (
Giriş yap veya üye ol.
)İsterseniz hazır yazılım çözümlerimiz, tema ve eklentilerimizden seçtiklerinizi alabilir isterseniz bize sıfırdan yazılım yaptırabilirsiniz.
Ve daha fazlası her gün geliştirilmekte... Hemen üye olarak 5 dakika içinde güvenli yöntem ile Kripto yükleyerek başlayabilirsiniz. Sitemizi ziyaret etmekten çekinmeyin.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: