Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1 Adet 500 Kelimelik Semantik Makale , Seo Uyumlu Makale , LSİ Diline Uyumlu Makaleleri ÜCRETSİZ VERİYORUZ. ✔ TEK SATICISIYIZ ✔ ARACILARDAN ARTIK KURTULUN ✔ EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ ✔
( Bünyemizde Bulunan Türkiyenin En Büyük Siteleri Arşivimize Ulaşmak için Listemizi Talep Edebilirsiniz Örn ; Hurriyet , Milliyet, Aksam, Haber7, Ensonhaber, Haberler, Memurlar, Eksisözlük , Onedio, Neoldu,DonanımHaber Gibi Bir çok Site Mevcut En Uygun Fiyatlarla Sizlere Sunabiliriz. )
Sozcu.com Ayrıntılarına Gelelim ; Siteye Eklediğimiz Tanıtım Yazısı 1 Gün Boyunca içeriğin Kategorisine Göre Kategori Sliderinde yayınlanacaktır. Sonrasında Kategorisinde kalacaktır. Böylece İçeriğiniz En büyük Haber sitesinde Kategorisine Göre Trendler Arasına girecek ve Sitenize Hit ÇEKEBİLECEKSİNİZ !!!
Örnek Slider Görüntüsü ;

Sozcu.com Site Detayları ;
Google İndex : 919.000
Google News : VAR
Site HİT : 6.000.000
ALEXA TR : 13
DA / PA : 81 / 60
Link Sayısı : 2
Link Türü : Dofollow
FİYAT ;
Giriş yap veya üye ol.
Yada PM Sitemizdeki Tanıtım Yazıları ;
Giriş yap veya üye ol.
Not ; Tanıtım Yazısı Satan Arkadaşlar ve Bayilerimiz Kusura Bakmasın Fiyatları Bu kadar indirdik SADECE MİLLETİMİZE DESTEK AMAÇLIDIR ! STOK 5 ADET
Hatırlatma ; Kredi Kartı İle Online Alım Yapan Arkadaşlar Peşin Fiyatına 3 Taksit olarak Alıyorsunuz.Fatura Bilgilerinizi Vermeyi UNUTMAYINIZ.

Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.