SOCIAL ONLINE | Facebook/Twitter/Instagram/Pinterest SOSYAL MEDYA PLANLAYICI | Çoklu Paylaşım Özelliği

ryhouse

Yeni Üye
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
11
Beğeniler
1
facebook-gonderi-planlama-twitter-tweet-planlama-instagram-gonderi-planlama-pinterest-pin-planlama-sosyal-medya-gonderi-planlama_ioqkxu.png




EKRAN GÖRÜNTÜLERİ













Deneme Sürümü / Ücretsiz Sürüm Yok! 100TL yerine 85TL / yıllık
15 gün içerisinde koşulsuz iade talep edebilirsiniz.





İsteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.




SIKÇA SORULAN SORULAR
(Aklınıza takılan tüm soruları özel mesaj / SKYPE yoluyla sormaktan çekinmeyin.)​



Social Online Nedir?
Social Online, gönderi planlayıcı bir masaüstü uygulamasıdır. Şuan için sadece Windows 10 için destek verilmektedir.

Gönderi planlayıcı özelliğinin yanı sıra plananlanan/taslak olarak kaydedilen/paylaşılan/yeni gönderileri 'ŞİMDİ PAYLAŞ' özelliği ile paylaşabilir. 4 ayrı sosyal medya hesabında aynı anda hem planlı, hem şimdi paylaş şeklinde paylaşım yapılabilir.

Social Online, zamandan tasarruf ettirmesi amacıyla geliştirilmiştir. Uygulamanın devamlı geliştirilmesi, kullanıcı deneyimine göre dizaynının devam etmesi planlanmaktadır. Küçük bir işletme veya serbest çalışan biriyseniz ve düşük maliyetli sosyal medya planlayıcı bulamadıysanız, Social Online tam size göre!





Social Online Özellikleri Nelerdir?
-Facebook gönderi planlama
-Twitter Tweet planlama
-Instagram gönderi planlama
-Pinterest Pin planlama
-4 ayrı sosyal medya sitesinde eş zamanlı paylaşım
-Gönderileri taslak olarak kaydetme
-Taslak gönderileri düzenleme
-Paylaşılan/Bekleyen/Taslak gönderileri yeniden paylaşma, yeniden planlama




Sosyal Medya Hesaplarımız Güvende Mi?
Social Online, sosyal medya hesaplarınızı baz alarak çalışmaz. Sizin zaten yapmış olduğunuz paylaşım işlemini basitleştirir ve otomatikleştirir. Hesabınızla hiçbir bağı olmadığı için, hesabınızın gizli/özel hiçbir verisine ihtiyaç duymaz.

Peki nasıl paylaşım yapılıyor diye sorabilirsiniz. Herhangi bir tarayıcıdan(Google Chrome / Mozilla vb.) sosyal medya hesabınıza giriş yaptığınız gibi, programımız ile başlattığınız Google Chrome tarayıcıdan hesabınıza giriş yaparsınız. Açtığınız oturum ile paylaşımlarınız yapılır.

Neden program aracılığıyla tarayıcı başlatılıyor, haricen neden başlatılmıyor? diye merak edebilirsiniz. Social Online, web sitelerinin API sistemlerini kullanmaz. Dolayısıyla bir butona tıklamak, bir HTML öğesine tıklamak için sayfanın tamamen yüklenmesini beklemek durumundadır. Sayfa tamamen yüklenmeden bir öğeye tıklanmaya çalışıldığında hatalar meydana gelir. Social Online programı bir öğenin sayfada var olup olmadığını ChromeDriver üzerinden tespit eder. Bu sebeple olası hatalar minimum seviyeye iner.

Tüm işlemleri açtığınız oturum üzerinden yürütmek elbette güvenli. Ancak dezavantajları da bulunmaktadır. Örneğin bir websitesi oturum süresini 1 hafta olarak belirlediyse, bu 1 hafta sonrasına planladığınız gönderiler paylaşılamayacaktır demektir. Kullanıcının oturum süresinin bittiğini manuel olarak tespit etmesi, hesaba tarayıcı üzerinden tekrar giriş yapması gerekmektedir. Bu da verimliliği alt seviyelere çekmektedir.

Bu soruna çözüm olarak 'beni hatırla' mantığında bir sistem getirmeyi planlıyoruz inşallah. Sosyal medya giriş bilgileriniz, sizin bilgisayarınızda kayıtlı tutulacak. Oturum kapanması durumunda bu bilgilerle otomatik giriş yapılarak, paylaşım gerçekleştirilecek. Unutmayın bu özelliği kullanmak zorunda kalmayacaksınız, isteyenler sadece oturum süresi boyunca paylaşımlarını devam ettirebilecekler. Otomatik giriş özelliğinden 2FA(İki aşamalı doğrulama) koruması olan hiçbir hesap yararlanamaz. 2FA koruması SMS yöntemini barındırdığı için otomatik olarak sizin SMS 'lerinizi okumamızın ve bu onay kodunu girerek hesabınıza giriş yaptırmamızın doğru/güvenli bir yanı yoktur.

Ben neden hesabımın 2FA korumasını kaldırmak zorundayım? diye sorabilirsiniz. Ana hesabınızın 2FA korumasını kesinlikle kaldırmayın. Bunu tavsiye etmeyiz ve hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz. 2FA koruması olmayan bir hesap açın ve bu hesaba editörlük yetkisi vererek, paylaşımlarınızı buradan devam ettirin. Her sosyal medya sitesi için mümkün olmadığını biliyoruz, ancak şuan için buna bir çözümümüz yok.

Kısaca özetlemek gerekirse, Social Online hesabınızın hiçbir verisini almaz/kullanmaz/işlemez/satmaz. Yani hesabınız güvendedir. Social Online sizin fare hareketlerinizle yaptığınız veya klavye vuruşlarınızla yazdıklarınızı otomatik hale getirerek, hergün yaptığınız paylaşım işlemlerini kolaylaştırır.




Bir Site İçin En Fazla Kaç Hesap Ekleyebilirim?
Bir site için bir hesap ekleyebilirsiniz. Örn. Facebook için iki hesap ekleyerek paylaşım yapamazsınız. Bunun birden fazla sebebi var. Programımız yeni ve ortaya çıkabilecek performans sorunlarından emin olmadan, çoklu hesap paylaşımına müsaade etmek istemedik. Bildiğiniz gibi işlemler Google Chrome üzerinden yürütüldüğü için birden fazla hesabın aynı anda paylaşım yapması, bilgisayarınız için performans sorunlarını meydana getirebilir, internet hızınız düşebilir.

Performans sorununa çözüm bulana kadar tek hesap kısıtlaması devam edecektir.




Herhangi Bir Paylaşım Kısıtlaması Var Mı? Varsa Nelerdir?

İstediğiniz zaman aralığında paylaşım yapabilirsiniz. Fakat çok sık paylaşım yapmanız normalde tehlike arz ettiği gibi, aynı sosyal medya sitesi için örn. 5dk aralıklarla paylaşım yapmanızda bazı sorunlara neden olabilir. Social Online'nı asla spam / sahtekarlık amaçlı kullanmayın. Social Online sadece otomasyon uygulamasıdır, SPAM vb. sahtekarlıkların yapılmasına izin vermez. Bu konuda tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

Ayrıca aynı anda bir sosyal medya hesabı için paylaşım yapamazsınız. Bu sebeple aynı sosyal medya sitesi için paylaşım aralığınızı minimum 5dk olarak belirleyin. Facebook'ta gönderi paylaştıktan 1dk sonra paylaşım yapmaya kalkarsanız, Genel paylaşım hatası alırsınız. Var olan paylaşım işlemi bitmeden, yeni paylaşım başlatmayın. Planlama yaparken, paylaşım sürelerini göz önünde bulundurun. Bir paylaşım işlemi ortalama 2dk sürebilmektedir.

Sosyal medya sitelerinin web versiyonlarında hangi kısıtlamalar mevcutsa aynı kısıtlamalar uygulamamız üzerinde de geçerlidir. Örnek olarak Instagram'da sadece fotoğraf paylaşımı yapılabilir. Facebook'ta yalnızca bir resim veya bir video paylaşılabilir. Twitter bu konuda daha esnek iken, Pinterest sadece görsel paylaşımı kabul eder. Bu kısıtlamaları sizin öğrenmeniz gerekir, sitelerin kısıtlamalarından ötürü meydana gelebilecek hatalar için biz herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Bu kısıtlamalar veya uygulamamızın genel kısıtlamalarını kullanıcı deneyimini daha verimli hale getirmesi için çabaladığımızdan ve bu yönde geliştirme yaptığımızdan şüpheniz olmasın.




Social Online Planlanan Paylaşımları Nereye Kaydeder?
Planlanan, taslak olarak kaydedilen veya paylaşılan tüm paylaşım verileri sizin bilgisayarıınızda bir veritabanında saklanır. Bu veritabanı programın kurulu olduğu dizinde yer almaktadır. Paylaşım verileri şifre/e-mail/telefon vb. bilgiler gibi özel bilgiler olmadıkları için, veriler şifrelenmeden saklanır. Paylaşım bilgilerinin bilgisayarınızdan çalınması/kopyalanması durumunda tüm sorumluluk size aittir. Biz paylaşım bilgileri ve hesabınızla alakalı diğer hiçbir bilgiyi kendi sunucularımıza taşımayız.




Bilgisayarımı Kapattığımda Planlanan Gönderiler Paylaşılır Mı?
Hayır. Bilgisayarınız açık kaldığı süre boyunca planlanan gönderiler paylaşılır. Bilgisayarınızı kapattıysanız ve planlanan gönderilerin zamanı geçtiyse, bilgisayarı açıp programı başlattığınızda süresi geçen tüm gönderiler sırasıyla paylaşılır.

Bahsettiğimiz gibi Social Online tamamen bilgisayarınız üzerinde (yerel) olarak çalışan bir yazılımdır. Social Online bakım ve güncelleme gibi bildirim ve kontroller dışında uzak sunucularla iletişim kurmaz.

Eğer kesintisiz bir şekilde planlı gönderilerinizin paylaşılmasını istiyorsanız, düşük ücretli Windows VPS sunucu kiralayabilir ve programı burada kesintisiz çalıştırabilirsiniz. Biz herhangi bir VPS hizmeti vermemekteyiz. Bu yöndeki talepleriniz reddedilecektir.




Bakım ve Güncelleme Süreci Nasıl İşliyor?
Güvenlik başlığı altında bahsettiğimiz gibi web sitelerinin API sistemlerine dahil değiliz. Dolayısıyla web sitelerinin yaptığı her güncellemeden etkilenebilir ve geçici olarak siteye erişim / paylaşım aşamalarında sorunlar yaşayabiliriz. Örnek olarak Facebook sitesinin 'paylaş' butonuna erişmekte bir sorun yaşıyorsak ve bu sorun tüm kullanıcıları etkilemeye başladıysa Facebook paylaşım özelliğini kısıtlarız. Hiçbir şekilde bakım süresi boyunca paylaşım yapılamaz. Planlanan paylaşımlar dahil bakım süresi boyunca hiçbir paylaşım yapılamaz.

Paylaşım yapmaya çalıştığınızda bakımın tahmini olarak ne kadar süreceği ve bakım sebebi belirtilir. Bakım sonrasında bir güncelleme yayınlanır ve bu güncelleme size e-posta yoluyla iletilir.

API sistemine bağlı olmayan tüm sistemlerde, web sitelerinin yaptıkları her güncellemeye karşı güncelleme yapmaları gerekir. Social Online ürününü bu şartları kabul ederek satın alırsınız.

Rutin güncellemeler için hiçbir kısıtlama getirilmez. Programda 'Yeni Güncelleme' uyarısı aldıktan sonra e-postanızı kontrol edin ve yeni güncellemeyi indirerek, Social Online yeni sürümünü kullanmaya devam edin.




*Sıkça sorulan sorular bölümü Kullanıcı sözleşmesi niteliğindedir. Satın almadan önce şartları okuyun.
 
Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst