Sene başında gözbebeğim idi VTC, o zamanlar daha shitcoinler'e yönelmemiş olsam da buna ayrı bir sempatim vardı. Gel zaman git zaman bütün parayı btc'ye yatırdık, ben yatırdıktan sonra da %70'ten fazla artış oldu. Dolayısıyla ben o ara diğer coinlerle hiç ilgilenmedim. Son bir kaç haftadır özellikle shitcoin denen değeri ve market capi çok düşük; ama yükseleceiğini hissettiğim, altında farklı bir teknoloji olan coinlerle ilgilenmeye başladım. Dedim şu bizim VTC keratası napıyor bir bakalım. Ne göreyim, almış başını gitmiş! Shitcoin değil greatcoin olmuş 
Şu an 5 dolar civarı geziniyor, ufak pump dump var sanki; ama ben onlardan pek anlamıyorum. Bildiğim şu, geleceği çok açık. Benim gibi cimri değilseniz 10 tane alın. İlerde dua edersiniz
Ayrıca CyrptoBulldog harika bir analiz yapmıştı, onu da paylaşalım. Twitter'da okduğuma göre bu yazıdan sonra türkler akın etmiş ve son yükselmede etkisi olmuş. Yavaş yavaş piyasayı etkilemeye başladık galiba
Şu an 5 dolar civarı geziniyor, ufak pump dump var sanki; ama ben onlardan pek anlamıyorum. Bildiğim şu, geleceği çok açık. Benim gibi cimri değilseniz 10 tane alın. İlerde dua edersiniz
Ayrıca CyrptoBulldog harika bir analiz yapmıştı, onu da paylaşalım. Twitter'da okduğuma göre bu yazıdan sonra türkler akın etmiş ve son yükselmede etkisi olmuş. Yavaş yavaş piyasayı etkilemeye başladık galiba