Seo&Alexa etkili Popup Çıkılır

aktan34

Yasaklı Üye
Katılım
20 Eyl 2018
Mesajlar
72
Beğeniler
4
Merhaba, trafik gönderimi 7 gün + 1 gün telafi ile henüz bugün bitti. Trafik gönderimi sağlandı, herhangi bir ücret talep edilmeden deneme trafik bile yollandı. Kendisinden analytics istediğimizde ben panelden görüyorum diyip durdu, sqlden düzenlenebilen herhangi bir istatistiğe göre iade geçemeyiz. Arkadaş ücreti gönderince 2 günlük amp sorunu yaşadık, sorun sonrası telafi amaçlı +1 gün trafik göndermeye devam ettik. Hizmeti yarılayınca sürekli ücret iadesi talebinde bulundu. Ya arkadaşın istatistiklerinde sorun var, ya da ücret iadesi alabilmek için bu şekilde kötü yorumlarda bulundu. Yüksek ihtimalle sadece para iadesi alabilmek için adımızı karalıyor. Israrla kendisinden analytics istememe rağmen, kendi oluşturduğu istatistik paneline dayanarak benden iade isteyip durdu ve sonra adımı karalamak için tehdit etmeye başladı.

Ekli dosyayı görüntüle 650
 

aktan34

Yasaklı Üye
Katılım
20 Eyl 2018
Mesajlar
72
Beğeniler
4
Konu sahibi dolandırıcıdır arkadaşlar , bilginize.
1 haftalık tüm hitinin tamamını satın aldık, ilk gün hit gönderimini başlattı daha sonra hit gönderimini durdurdu. Hiç devam etmedi.

Arkadaş cevap vermedi, daha sonra üzerine gittiğimizde kanıt için kontrol edelim dediğimizde ise popupların hangi siteden geldiğini de söyleyemiyor.
Ortada gelen bir trafik yok.
Yalan söylediğini şuradan dahi anlayabilirsiniz, biz tüm trafiğini satın aldıktan 1-2 gün sonra tüm alanlar boş diye konuyu güncellemiş, Kanıtlar mevcuttur, gerekirse moderatöre de gönderilecektir.
Konu sahibi dolandırıcıdır hıt yoluyorum dıyor ama gelen yok dikkat edın para kaptırmayın sakın formda banlanıyor farklı uyelıke tekrar gelıyor hıt falan yolamıyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst