RISE v2.3 – Proje Yönetim Scripti 

Nursen

Paylaşımcı Üye
RISE – Ultimate Proje Yöneticisi çok amaçlı bir proje yönetim sistemidir. Projeleri, müşterileri, faturaları, destek biletlerini, tahminleri, ekibi ve diğer birçok amacı yönetmek için kullanabilirsiniz. Farklı kuruluş türleri, serbest çalışanlar ve bireysel kullanıcılar için uygundur. RISE hızlı ve kullanımı kolaydır. İşletmenizi yönetmek için gerekli tüm araçları içerir.

RISE v2.3 – Proje Yönetim Script Özellikleri
◾ProjelerRISE, proje yönetimini çok daha kolay hale getirir. Farklı ekip üyelerinin görevlerini izleyin, her görevde zamanı takip edin ve zaman çizelgesi alın. Projeleriniz için faturalarınızı müşterilerinize gönderin ve çevrimiçi ödeme alın. Otomatik hesaplanan proje ilerlemesine bakın. Farklı kilometre taşları ekleyin ve son teslim tarihini karşılayın. Projeler üzerinde tartışın ve müşteri geri bildirimi alın.
◾GörevlerProjeleriniz için görevler ekleyin, ekip üyelerine atayın ve birden fazla ortak çalışan ekleyin. Son tarihleri belirleyin, durum ve etkinlik günlüklerini kontrol edin. Ekip üyeleri dosya ekleyebilir ve dosya ekleyebilir. Yorumlarda kullanıcılardan bahsedin ve anında bildirim alın. Kolayca birden fazla görev oluşturun ve benzer görevleri klonlayın. Görevleri listeleyerek yönetin ve kanban görünümünde sürükleyip bırakın.
◾Yinelenen görevlerCron işi ile otomatik olarak yinelenen görevler oluşturun. Belirli bir süre sonra aynı tür görevleri yapmanız gerekiyorsa, yinelenen görevleri ayarlayın. Görev oluşturmak için farklı zaman süresi ayarlamanıza izin verir.
◾Tahmin talepleriHizmetlerinize göre tahmin talep formları oluşturun ve olası satışlardan ve müşterilerinizden tahmin talepleri alın. Daha fazla proje almanıza ve potansiyel müşteriler bulmanıza yardımcı olur.
◾TahminlerMüşterilerinize, tahmin isteklerine veya onlar için verdiğiniz hizmete dayalı tahminler gönderin. Tahmini e-postayı pdf ile gönderin ve müşterilerinizden onay alın. Tahminlerden projeler oluşturun ve tahminleri faturalara dönüştürün.
◾FaturalarÖzel faturalarınızı ekleyin ve müşterilerinize ekli fatura pdf ile e-posta gönderin. Farklı müşteriler için farklı para birimini destekler. Faturalarınızın kayıtlarını alın ve farklı durumlara göre filtreleyin. Faturalarda birden çok vergi ayarlayın. Fatura rengini ve logosunu markanızla eşleşecek şekilde değiştirin. Ek bilgi için pdf’de özel altbilgi ayarlayın.
◾Düzenli faturalarAylık, yıllık veya farklı zaman dönemleri faturalarını otomatik olarak oluşturmak için yinelenen faturaları ayarlayın. Faturaları otomatik olarak gönderin ve ekstra işi azaltın.
◾ÖdemelerStripe ve PayPal ile çevrimiçi ödemeleri destekler. Kısmi ödemeler seçeneğini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Ödeme onay bildirimi oluşturur ve otomatik olarak ödenen faturayı işaretler.

RISE v2.3 – Proje Yönetim Script Önizleme

RISE v2.3 – Proje Yönetim Script İndir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar