Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 Ay Hapis Cezası

Amadeus

Başarılı Üye
Katılım
5 Eyl 2018
Mesajlar
537
Tepkime puanı
0
Aktiflik Süresi
0
Puanları
0
Konum
~#Kalinux#~
Beyaz TV'de yayımlanan spor programında Boşnaklara yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanmaktan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, 10 ay hapis cezası aldı. Kütahyalı'nın bir daha suç işlemeyeceği yönünde mahkemece kanaat oluşmadığından verilen cezanın ertelenmesine yer olmadığına hükmedildi.

s-71bfe7e8d3afc0a5bdabbc3d8e3e6c4134cb8881.webp


İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Rasim Ozan Kütahyalı katılmadı. Müşteki avukatları ile sanık avukatları duruşmada hazır bulundu.

Müşteki avukatları, kovuşturmanın genişletilmesine yönelik taleplerinin olmadığını beyan ederken, sanık avukatı müvekkillinin kendi rızasıyla duruşmaya gelerek savunma yapmasına rağmen medyada polis tarafından yakalandığına yönelik haberler çıktığını iddia etti.

Mahkeme Hakimi Dursun Ali Gümüş, bu konuya girilmemesi ve ufak detaylara takılınmaması gerektiğini belirterek, "Niye bir hafta, 10 gün sonra geldiniz? Polis koruması olan adama ben yakalama kararı çıkarıyorum, bir hafta sonra geliyor. Bu devletin ayıbıdır." dedi.
 

Konuyu görüntüleyenler

Benzer konular Forum Tarih
N SEO 0 666

Benzer konular

Üst