link.tl'den üyelerine zeytin dalı

xyzci

Üye
Link.tl uzun süredir hakkında tonla şikayet almış bir firma bunu hepiniz biliyorsunuz ancak son dönemlerde kendisini toparlamaya niyet etmişe benziyor. son bir aydır ödemeleri gayet düzeldi ve suan güzel bir kampanya yaptılar.

Kampanya Nedir?
21-25 mayıs tarihleri arasında reklam kazançları tam iki katı olucak, buna göre normalde flash reklamın cpmi 4.50 liraydi ve %60 civarı bir sayımı vardı, cpm 9 liraya yükselicek bu 5 günlük dönemde ve 1k tekil hitinize yaklaşık 5 lira ödüyecek. 100k hitli bir siteniz varsa 5 günde 2500 lira para kazanabilirsiniz bu mantıkla.

Ödeme Ne Zaman?

bir sonra ki ödemelerini 27 mayısa zamanladılar ancak ödemenin işleme alınması ve ödemeyi geçmeleri 3 bazen 5 güne kadar sürebiliyor. ödemeyi kolayca açabileceğiniz papara cüzdanına, ordanda banka hesabınıza alabilirsiniz

Link.tl Flash Reklam Nedir?
kullanıcılar sitenize girdiğinde karşılarına 10 saniyelik bir reklam çıkar, 10 saniye tamamlandıktan sonra reklamı geç butonu açılır. bu butonla beraber pop açabilir yada dosya indirtebilir. kısa süreli kullanımı tavsiye edilir.

aşağıda ki linkten üye olup kampanyaya dahil olursanız bu konuda sizi haberdar ettiğim için bana tesekkür etmiş olursunuz ve hiç bir şey kaybetmezsiniz. şimdiden teşekkürler.

üye olmak için:

Son düzenleme:

Zorbeyy

Yasaklı Üye
540 tl mi ödememişlerdi, Ölsem kullanmam unutmam o günleri böyle bi topluyorlar insanları sonra yine yavaş yavaş büyük kazananları ödemeyerek kazanıyorlar

xyzci

Üye

xyzci

Üye
dediğim gibi link.tl imaj düzeltme çabasında bugün bir adım daha atarak hesapları kapanan kullanicilara bir imkan sundular, hesabınızın kapandıgı tarihte gönderdiginiz trafigi hangi websitesinden veya hangi sosyal platformdan paylastiginizi belirtip hesap@link.tl adresine sisteme kayıt oldugunuz mail ile gönderirseniz. Hesabınız için inceleme başlatılıcak ve kabul görülen üyeliklerin kapanan bakiyeleri geri ödenecek. Şuan ikinci ödememi sorunsuz aldım bilginiz olsun.

xyzci

Üye
ayın sonuna kadar referansımdan üye olanların ref kazançlarının yarısını 3 ay süreyle iade ediyorum bilginize :) isteyene ödeme kanıtı gönderilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar