İBB'den ilk adım: Esenler Otogarı'nda otobüs giriş-çıkış ücretlerine indirim yapıldı

Amadeus

Başarılı Üye
Katılım
5 Eyl 2018
Mesajlar
537
Tepkime puanı
0
Aktiflik Süresi
0
Puanları
0
Konum
~#Kalinux#~
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) otobüs giriş çıkış ücretlerinde yüzde 40'a yakın bir indirim yapıldı. Daha önce 130 TL olan giriş çıkış ücreti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kararı ile 80 TL'ye düşürüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı (Esenler Otogarı) devralmasıyla birlikte ilk icraatını faaliyete geçirdi.

Buna göre otogarda otobüs giriş-çıkış ücretlerine yüzde 40'a yakın bir indirim yapıldı. Daha önce otobüsçülerin 130 TL ödediği giriş-çıkış ücreti İBB'nin kararı ile 80 TL'ye düşürüldü.

'BU İNDİRİM BİLET FİYATLARINA YANSIMAZ'

Kararın otobüsçüleri mutlu ettiğini belirten Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal sozcu.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Yönetim artık İBB'de. Otobüsçülerin maliyetleri çok fazla arttı. İBB'nin bu kararı maliyetimizi biraz olsun azaltacak. Ayrıca bu indirim biletlere yansımaz çünkü maliyetlerimiz çok fazla arttı" ifadelerini kullandı.

Geçen günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıklamıştı. Otogar'ın işletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım ise belediye ile görüşme halinde olduklarını ifade etmiş ve otogarı boşaltacaklarını söylemişti.

NLNlWY.jpg
 

Konuyu görüntüleyenler

Benzer konular Forum Tarih
D Link Borsası 1 446
LitmuS Link Borsası 11 3K
H SEO 3 1K
H Site Satış 1 798
H Site Satış 0 587
macktry Site Satış 0 592
Z Script Satış 0 578
JaKaBo Link Borsası 0 633
JaKaBo Seo Hizmet Paketleri 0 719
JaKaBo Alışveriş 0 600
JaKaBo Site Satış 0 622
JaKaBo Site Satış 0 650
JaKaBo Seo Hizmet Paketleri 0 580
JaKaBo Site Satış 0 636
Amadeus Haber Takip 0 796

Benzer konular

Üst