ghost Yeni Üye Katılım 24 Kas 2018 Mesajlar 35 Tepkime puanı 1 Aktiflik Süresi 1s 27dk Puanları 8 22 Ağu 2019 + 15 - #1 Arkadaşlar ( sansürlenmiştir ) site açmak istiyorum domain hosting işini nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Arkadaşlar ( sansürlenmiştir ) site açmak istiyorum domain hosting işini nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
f3rh4t Azimli Üye Katılım 7 Mar 2018 Mesajlar 377 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0 Puanları 16 Web sitesi filmizlefun.com 23 Ağu 2019 #2 hocam domain de hosting de çözerim fakat siteden beklentiniz ve bütceniz nedir... domain hosting bellide geri bütceniz ne çünkü öyle açmakla olmuyor
hocam domain de hosting de çözerim fakat siteden beklentiniz ve bütceniz nedir... domain hosting bellide geri bütceniz ne çünkü öyle açmakla olmuyor
Amadeus Başarılı Üye Katılım 5 Eyl 2018 Mesajlar 537 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0 Puanları 0 Konum ~#Kalinux#~ 27 Ağu 2019 #3 Godaddy veya Name com üzerinden domain ve hosting alabilirsiniz. Bilgileri doğru değil de fake olarak oluşturmanız sizin için daha uygun olacaktır.
Godaddy veya Name com üzerinden domain ve hosting alabilirsiniz. Bilgileri doğru değil de fake olarak oluşturmanız sizin için daha uygun olacaktır.
ekrem145 Yeni Üye Katılım 9 Kas 2018 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0 Puanları 6 6 Eyl 2019 #4 ( sansürlenmiştir ) siteler için ddoslu sunucu öneriyorum. Videoları koyacağın sunucu sağlam olması gerek. Domaini stabil heryerden alabilirsin Name.com önerimdir!!!
( sansürlenmiştir ) siteler için ddoslu sunucu öneriyorum. Videoları koyacağın sunucu sağlam olması gerek. Domaini stabil heryerden alabilirsin Name.com önerimdir!!!
T themesurf Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0 Puanları 8 Konum Azerbaycan 6 Eyl 2019 #5 Azerbaycan dan dilerseniz yıllık bir Sunucu planlaması yapabiliriz.