Giriş Sorunları Hakkında Bilgilendirme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Regex

Yeni Üye
Merhabalar,

WMRoot içerisinde oturum açamama, üyeliklerinize giriş sağlayamama gibi problemleriniz şu aşamada elbette can sıkıcı bir durumdur. Bununla ilgili iki konuya değinmek istedim.

1) Verilerin/üyeliklerinizin silinmiş olması:
Maalesef eski yönetim tarafından yapılan bir ihanet sonucunda; veritabanı içeriği forumumuzdan çekilip, silinmiştir. [MENTION=1]Egemen[/MENTION]'in vaktinin elvermeyişinden dolayı eski tarihli bir tam yedeğe (full-backup) dönme şansımız olmamıştır. Bundan dolayı üyeliklerinizi yeniden almanız gerekecek. Bu durum için tekrardan özür dileriz, gerekli açıklama zaten bizzat [MENTION=1]Egemen[/MENTION] tarafından şu bağlantıda yapıldı:

2) Kullanıcı adı değil; e-posta!
"Daha forumu yeniden, yeni yapılandırıyorsunuz. Neden buna gerek duydunuz?" diye sorabilirsiniz. Biz işi en baştan sıkı tutmak istedik. Kullanıcı adlarıyla sisteme girilebiliyor olduğunda random denemeler sonucu (hacker diliyle; Brute-Force atak) üyelikleriniz, basit parolalar tanımlamış olursanız kolaylıkla ele geçirilebilir. Bu nedenle WMRoot üzerinde oturum açmak isteyen kullanıcılarımız, kayıtlı e-posta adresiyle sisteme giriş yapmak durumundadırlar. vBulletin Türkçe dil tercümeleri içerisinde "kullanıcı adı/nick" olarak kalmış bazı bölümler var, bunlar ve diğer eksikler kısa süre içerisinde tarafımızca giderilecektir.

Bazı taklit forumlarda okuduğum bir şey var. "WMRoot'a üyeliğimle girmeye çalıştım, üyeliğimi denedim girmedi, mail atmanız güzel olmuş" diye. Evet bu doğrudur, ama şunu unutmamalıyız ki; orijinali dururken taklit itibar görmez! Zalimin değil, mağdurun ve gerçek hak sahibinin; WMRoot'u WMRoot yapanların, haklı olanların yanında duran herkese teşekkür ederiz.

Ek bir bilgilendirmede bulunmak istedim. Konuyu kilitli tutacağım, fikirlerinizi diğer açılan konu altında belirtebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar