Evil Nun Apk Oyun İndir

PC1111

Yeni Üye
Evil-Nun-apk-oyun.png

Şimdi sizlere yeni çıkan bir android oyunu hileli olarak sunuyorum. Neden bu oyun diye sorarsanız genelde çok terchi edilen oyun türü olması sizinde hoşunuza gitmesi dolayısıyla sizlere bu sunuyorum. Oyun içerisinde yapman gereken gayet basit sen bir karakteri temsil ediyorsun ve bu karakter bir okulda 5 gece geçirmen gerekiyor. Ama şöyle bir sıkıntı var o okulda öyle bir rahibe var ki çıkan en küçük ayak sesinden seni tespit ediyor ve seni yakalamak için hızlı bir şekilde senin üzerine doğru geliyor. oyununda oynayıp zaman geçirebileceğin çok güzel özellikler var ama benim sizlere kesin kesin tavsiyem bu oyunu akşam vakti oynamanızdır. Genelde karanlık ortamda geçen bu oyunda yaptığın hamlelerde daha dikkatli ve uyanık davranırsın. Bence korku oyunlarını seven arkadaşlar bu oyunu hemen kurup oynamalılar. Belki de şuan paylaşımını yaptığım site kategorisinde onlarca web sitesi yer alıyor olabilir. Ama önemli olan yeni oyunlar yani içerik ve sürekli olarak sağlam içerik sunmaktır. Türkçe dil desteği bulunan bu oyun içerisinde en ufak ses çıkarmadan okulda 5 gün hayatta kal ve karakterinden kaç.​

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar