F feyyaz36 Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 50 Tepkime puanı 2 Aktiflik Süresi 0 Puanları 8 20 Nis 2018 + 15 - #1 adwords hesabımgeçici askıda çabuk çıkması için neyapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim
Kaan Azimli Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 465 Tepkime puanı 31 Aktiflik Süresi 0 Puanları 28 Web sitesi www.google.com 20 Nis 2018 #2 £rotik, Xyz, Müstehcen vs vs.. kelimeler var ise zaten reklamın aktif olsa'da bir kaç gün sonra kapatılıyorsun.
£rotik, Xyz, Müstehcen vs vs.. kelimeler var ise zaten reklamın aktif olsa'da bir kaç gün sonra kapatılıyorsun.
F feyyaz36 Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 50 Tepkime puanı 2 Aktiflik Süresi 0 Puanları 8 24 Nis 2018 #3 hayır benim yasal sektör evden eve nakliyat
Havens Yeni Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0dk Puanları 1 25 Nis 2018 #4 feyyaz36' Alıntı: hayır benim yasal sektör evden eve nakliyat Genişletmek için tıkla ... cerenın ılgı alanı bu konular
feyyaz36' Alıntı: hayır benim yasal sektör evden eve nakliyat Genişletmek için tıkla ... cerenın ılgı alanı bu konular
R Rex Çalışkan Üye Katılım 7 Mar 2018 Mesajlar 142 Tepkime puanı 0 Aktiflik Süresi 0 Puanları 0 Konum Localhost... 25 Nis 2018 #5 Havens' Alıntı: cerenın ılgı alanı bu konular Genişletmek için tıkla ... Neydi şimdi bu? Siz kimsiniz, Ceren kim? Aynı kişi için birden fazla üyelik kabul etmiyoruz. Tek nickten devam edecekseniz de, kim olduğunuzu saklamadan devam edin Ceren Bey. Benzer bir mesajınız daha olmaması temennisiyle; esen kalın.
Havens' Alıntı: cerenın ılgı alanı bu konular Genişletmek için tıkla ... Neydi şimdi bu? Siz kimsiniz, Ceren kim? Aynı kişi için birden fazla üyelik kabul etmiyoruz. Tek nickten devam edecekseniz de, kim olduğunuzu saklamadan devam edin Ceren Bey. Benzer bir mesajınız daha olmaması temennisiyle; esen kalın.