çıldırmak üzereyim

f3rh4t

Yasaklı Üye
arkadaşlar bu nedir ya çıldırmak üzereyim 3 haftada 3 domain tibmi yer site 3k dayken tib yedi 301 çektim. Çektiğim site 20k oldu daha haftası olmadan tib yedim

şimdi tekrar yönlendirdim 5 gün oldu site toparladı 5 yi geçti yine tib yedim tamam arkadaş bu ülkede yasakta yani eskiden en azından site 3-5 ay dayanıyordu şimdi haftası dolmadan tib yiyoruz delirmemek elde değil başına bu şekilde gelen varmı

ya biri uğraşıyor yada harbiden bende şans yok çözemedim

Varan

Yeni Üye
uğraşımı bilmem ama sen yine iyisin ben siteyi tam hitleniyor derken 200 hitlerde tib yiyorum bırak sıralamada neredeyse çıkmıyor bile

f3rh4t

Yasaklı Üye
uğraşımı bilmem ama sen yine iyisin ben siteyi tam hitleniyor derken 200 hitlerde tib yiyorum bırak sıralamada neredeyse çıkmıyor bile

hocam hiç birşeye canım yanmıyor anlamadım 3. kez yönlendiriyom ne hikmetse sitede hiti kaybetmiyor yani olmassa title vs. değiştirip komple yabancıya çevircem yoksa 30 lira kazanmadan 30 tl domain alıyoz

Tabut

Bedel.
Platin Üye
Bu sektör ne yazıkki böyle en güzeli yabancı siteler açmak

picolata

Çalışkan Üye
şuanda herkes birbirini şikayet ediyor eskisi gibi değil artık 2 günde bir tibleniyor siteler. Şikayet edince kendi sitesinin hitleniceğini sanan embesillerle doldu ortalık kendinide başka birinin şikayet ediceğini düşünmüyor hiç.

Ali

Yeni Üye
Tiblenen site sahibi için yasak açıdan sıkıntı oluyor mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar