Furk
Yeni Üye
Merhabalar WMRoot ailesi. Kurumsal bir kimliğe ya da forumlarda ortak olarak görmeye alıştığınız bir isme sahip olmadığımdan yalnızca "ben de" diye niteleyebilirim kendimi
.
( sansürlenmiştir )'da FHisamioglu, WMAracı'nda FurkanHisamioğlu nickleriyle bilgi paylaşımı ve tartışmalara katılıyor, yeri gelince ihtiyaçlarım doğrultusunda ticaret yapıyorum. Kendimi; arayüz tasarımcısı, blogger, junior girişimci ve blockchain developer olarak niteliyorum.
Şu anda asıl görevim öğrencilik ve özellikle yaklaşık 1 buçuk sene kadar -sınavlar sebebiyle- aktif projelerde pek boy gösteremeyeceğim. Aktif olarak kişisel bloğum
Umarım forumun bana katkısı, benim de foruma katkım olur. Herkese iyi forum ve ticaretler dilerim.
( sansürlenmiştir )'da FHisamioglu, WMAracı'nda FurkanHisamioğlu nickleriyle bilgi paylaşımı ve tartışmalara katılıyor, yeri gelince ihtiyaçlarım doğrultusunda ticaret yapıyorum. Kendimi; arayüz tasarımcısı, blogger, junior girişimci ve blockchain developer olarak niteliyorum.
Şu anda asıl görevim öğrencilik ve özellikle yaklaşık 1 buçuk sene kadar -sınavlar sebebiyle- aktif projelerde pek boy gösteremeyeceğim. Aktif olarak kişisel bloğum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'ı yazmaya devam ediyorum. Sayıyı az tutmak koşuluyla site alım-satım işleriyle de uğraşmayı planlıyorum. Umarım forumun bana katkısı, benim de foruma katkım olur. Herkese iyi forum ve ticaretler dilerim.