Batan Geminin Malları Bunlar. El Emeği Göz Nuru Siteler 2000 Liraya Satışta

Hürmüz

Çalışkan Üye
Aktiflik Süresi
3g 9s 51dk
Bir devrin sonuna geldim. Banka borçlarımı ödeyebilmek için el emeği göz nuru ekmek teknemi (web sitelerimi) domain parasına satıyorum. Her site ile özel olarak ilgilendim. Yıllarca düzenli içerik girdim. Gerekli seo ayarlarını yaptım. Hepsi kusursuz çalışmaktadır.

Bir web sitesinden footer link - tanıtım yazısı satmanız için, satın alan kişinin verim alması için web sitenizin en az 6 aylık olması gerekir. Hızlı index alması ve index değerlerinin iyi olması gerekir. Pa-da gibi değerlerin de iyi noktaya gelmesi gerekir.

Bugün bir web sitesi kurmak isteseniz com net org uzantılı domain için en az 500 lira köşeye atmanız gerekir. Web sitesi kurma, tema yükleme, tema ayarlama, eklenti yükleme aktif etme gibi bir dizi işlemler var. Bu iş için de en az 500 lira harcamanız gerekir. web sitesini tanıtım yazısı, link satmaya hazır hale getirmek içinse en az 1000 liralık içerik almanız gerekir. 6 aylık bir sitenin size maliyeti en az 2000 liradır. Ben size her şeyi kurulu ayarlanmış 5-6 yıllık web sitesini 2000 liraya veriyorum.

alan adını size tescil ediyorum. Sunucumdan tüm yedekleri size veriyorum. Hatta sunucu bilgisi iletirseniz taşımaya da yardımcı olabilirim.
Ekonomik sıkıntılar yüzünden hayat standartlarım düştü. Çocuklarıma aileme yetemez oldum. Banka faizleri yüzünden uykularım kaçar oldu. 300k ek hesap için aylık 22.500 lira faiz ödemekteyim.

503 tane com net org uzantılı web sitem var. Web sitelerime bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Almak istediğiniz site numarasını söylemeniz yeterlidir. Lütfen pazarlık yapmayalım. 10 tane de alsanız 100 tane de alsanız fiyatımız 2000 sabittir. Fiyatı gerçekten uygun tuttum. Bu sitenin gerçek ederi en az 10k.

Sitelerimin her zaman arkasındayım. Siteleri alıp güzel bir orjinal tema ve özgün içerik girerek kısa sürede canlandırabilirsiniz. Link tanıtım yazısı satışı yaparak gelir elde edebilirsiniz. Bu ara piyasa çok durgun ve satışlarımız çok düştü. 1132 sitem var bu yüzden domain ücretlerini ödeyemez hale geldim. Ayakta kalabilmek adına domainlerimi satmaya karar verdim.

web sitesi ihtiyacınız varsa web sitelerime göz atmanızı tavsiye ederim. Gerçekten iyi değerlere sahip sitelerdir. Sitelerimi satın alarak hem iyi değerlere sahip site sahibi olacak hem de zor duruma düşmüş bu kardeşinizin kendine gelmesine katkı sağlamış olacak, bir arkadaş bir dost bir kardeş kazanmış olacaksınız.

TEAMS:
WATSAPP:
TELEGRAM:
SATILIK 503 SİTEMİZ:

Konuyu görüntüleyenler