23 farklı airdrop kaçırmadan katılın!

BAZI AİRDROPLARA AÇIKLAMA YAZAMADIM SIRAYLA NUMARALANDIRDIM ALAMADIĞINIZ OLURSA VEYA SIKINTI OLAN YORUMA YAZIN BEN CEVAP VERECEĞİM BAZEN GEÇ CEVAP GELEBİLİR HER ZAMAN GİREMİYORUM KOLAY GELSİN
1. gelen sayafaya myether walleti gir sonra kodu kopyala telegram grubuna at. 128 adet veriyor

2. telegram botu bu start sonra telegram grubuna katıl sonra mail gir bottan sonra bot myetherwallet istiyor

3. myetherwallet adres gir sonra çıkan sayfadaki kodu telegram grubuna katıl oraya yapıştır

4. Bota girin myetherwalleti girin 49 adet veriyor

5. linke tıkla wallet adresini gir çıkan sayfada kodu kopyala telegram grubuna katılıp kodu yapıştır 88 adet veriyor

6. kayıt ol telegrama katıl mail onayla 22 adet veriyor

7.

8. myetherwallet adresi gir mail gir ve maili onayla

9. myetherwallet adres gir kodu telegram grubuna katııp yapıştır

10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

18. bilgilerinizi doldurunca geliyordu daha önceden girmiştim incelersiniz
19. myetherwallet adresi yaz çıkan sayfaki kodu telegram adresine katılıp gönder 6.6 adet
20. myetherwallet adresi yaz çıkan sayfaki kodu telegram adresine katılıp gönder 168 adet

21. gerekli bilgileri doldur mail onayla geliyor

22. Telegram gruplarına katılıp myetherwallet adresini ve bilgileri girdikten sonra 5 adet verdi

Buda sonuncusu bu airdropu sevdim gerçekten
Katılmak için bu linke tıklayın : şimdilik 10 adet veriyor airdroptan kalanlar dağıtılacakmış ayrıca
###ÖNEMLİ AİRDROP KESİNLİKLE YAPIN. SUAN FİYATI 1.14 $ TANESİ###

I. 1st Airdrop Program: End! 15,000 CGM have been sent for free !!!

II. 2nd Airdrop Program: 100,000 CGM for free!!!

1.bilgilerinizi girip hesabınızı oluşturun mail gelecek hesabınızı onaylayın

2.Telegram grubuna katılın
3. Comminity telegram grubuna katılın
Bu 4.adımda dikkat edin açtığınız hesapta yazan CGM wallet adresinizi yazacaksınız yanlış veya mew adresinizii yazarsanız gelmez
Step 4: Daha sonra telegramdaki botuna giriş yapın start dedikten sonra bota mesaj atacaksınız
Örnek mesaj : !!airdrop YOUR_CGM_WALLET_ADDRESS.
Telegram chat botu

Konuyu görüntüleyenler