E efeince Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 1 Ara 2018 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. [/URL]
Kaan Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 465 Tepkime puanı 31 Puanları 0 Web sitesi www.google.com 2 Ara 2018 #2 Hangi alanlarda yazıyorsun, fiyat ve kelime sayısı nedir vs vs vs onları da ilave edersen daha iyi olur. Bol kazançlar
Hangi alanlarda yazıyorsun, fiyat ve kelime sayısı nedir vs vs vs onları da ilave edersen daha iyi olur. Bol kazançlar
E efeince Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Ara 2018 #3 Kaan' Alıntı: Hangi alanlarda yazıyorsun, fiyat ve kelime sayısı nedir vs vs vs onları da ilave edersen daha iyi olur. Bol kazançlar Genişletmek için tıkla ... Hocam ben yazmıyorum, yazarların olduğu bir platform. Şuan sabit olarak 100 kelimesi 1,5 TL sabit fiyat var. Sonrasında, her yazar kendi fiyatını kendi belirleyebilecek.
Kaan' Alıntı: Hangi alanlarda yazıyorsun, fiyat ve kelime sayısı nedir vs vs vs onları da ilave edersen daha iyi olur. Bol kazançlar Genişletmek için tıkla ... Hocam ben yazmıyorum, yazarların olduğu bir platform. Şuan sabit olarak 100 kelimesi 1,5 TL sabit fiyat var. Sonrasında, her yazar kendi fiyatını kendi belirleyebilecek.